14.09.2023
Cristina Ich, dezvaluiri sincere despre relatia cu Alexandru Piturca: „A fost o decizie discutata si asumata”

Cristina Ich a oferit detalii nestiute despre relatia cu Alexandru Piturca.

Cristina Ich a dezvaluit detalii despre relatia sa cu Alexandru Piturca, alaturi de care are un baietel, intr-un interviu pentru UNICA.ro. Cei doi au fost vazuti impreuna intr-un club din Bucuresti in luna mai a acestui an, petrecand si sarutandu-se in fata tuturor. Vedeta a impartasit adevarul despre povestea lor de dragoste si dificultatile cu care s-au confruntat de-a lungul timpului.

Cristina Ich, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Alex Pițurcă: „A  fost o perioadă în care voiam să fug de acasă!” Singurul 'cadou' primit |  Sport.ro

Cei doi au ramas in relatii apropiate si lucreaza impreuna pentru cresterea si educatia fiului lor, Noah. Cristina Ich a dezvaluit ca despartirea de fostul partener, anuntata in octombrie 2022, a fost una asumata si ca in prezent sunt prieteni buni.

„Da, intr-adevar, am avut norocul sa pastram o relatie normala si fireasca, si pot sa spun ca am fost si suntem prieteni buni. Si cand spun asta, nu ma refer la genul de prietenie in care impartim bilete la cinema sau retete de prajituri. Cand am hotarat sa ne despartim, a fost o decizie discutata si asumata ca fiind cea mai buna pentru amandoi. Nu a fost o despartire in stilul „film dramatic”, ci mai degraba am trecut la capitolul „continuam ca prieteni”. Am inteles ca suntem in acelasi echipaj cand vine vorba de Noah”, a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro.

CORONAVIRUS. Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu  teste rapide

De asemenea, creatoarea de continut nu s-a sfiit sa spuna ca despartirea lor a avut loc in termeni amiabili si au decis, de comun acord, ca este cel mai bine pentru ei sa nu mai formeze un cuplu. Cu toate acestea, Cristina Ich si Alexandru Piturca au continuat sa pastreze o relatie buna pentru a-si creste impreuna copilul.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioada. Nu ne-am despartit in termeni urati, nu am avut ceva de impartit, ci mai degraba am fost dedicati sa fim parintii lui si sa facem tot ce putem pentru el. Asa ca, sa facem o comparatie in stilul lui Noah: suntem ca doua personaje dintr-un film de actiune, cooperam pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. In esenta, suntem parteneri in misiunea de a-l creste pe Noah fericit si echilibrat”, a spus creatoarea de continut.

Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: "Ne certăm din orice" - Kanal  D Romania

„Despartirea nu este una abrupta, decizia nu este una de moment. Am avut timp si ne-am acordat spatiu pentru a ne decide, impreuna, daca mai putem construi sau daca ne-ar fi mai bine sa ramanem prieteni. Relatia noastra a fost departe de a putea fi numita azi, de niste straini, „calvar.” Ne-am iubit mult, pasional, nebuneste. Avem marturie un trecut minunat si inestimabil. Tocmai faptul ca nu ne-am dat timp, ca ne-am lasat prada pasiunii, a lasat loc aparitiei unei minuni in viata noastra”, a scris Cristina Ich pe retelele de socializare, facand referire la fiul pe care cei doi il au impreuna.

Articole din aceeasi categorie