29.03.2024
Cristian Porcari are o iubită! Cine este ea, dar și de ce nu a publicat niciodată fotografii cu ea pe online - VIDEO

Colaborare frumoasă între Cleopatra Stratan și Cristian Porcari. Cei doi interpreți au decis să spună „Închide ușa”. Despre această piesă, dar și detalii din viața privată a oferit Cristian, fiind invitat în platoul serilor perfecte.

Tânărul artist Cristian Porcari a menționat că a făcut cunoștință cu Cleopatra Stratan, acum un an, la o tabără de creație: „Eu pe Cleopatra o cunosc de la Ghiță. Noi am făcut cunoștință într-o tabară de creație, unde s-au adunat mai mulți scriitori, producători și artiști. Am stat acolo vreo 3-4 zile, s-a produs strict muzică. Acolo s-a născut și piesa „Închide ușa”. S-a întâmplat anul trecut”.

Totodată, Porcari a reușit să facă cunoștință și cu Edward Sanda și Pavel Stratan. „Am făcut cunoștință atât cu Edward, cât și cu Cleopatra, sunt o familie super mișto. Am făcut cunoștință și cu tata, deja m-am împrietenit foarte bine. Niște oameni super talentați”, a povestit artistul.

Zendaya, schimbare radicală de look! Cum arată acum actrița - FOTO/VIDEO

Invitatul a notat că este extrem de fericit, totul datorită faptului că deși a lansat piesa de curând, aceasta este deja în trending: „Am văzut că a apărut pe Republica Moldova și trending-ul, eu nu știam de chestia asta. Suntem clasați acum în trending, ceea ce este foarte bine. Rezonează oamenii cu piesa”.

„A fost fain la filmări, eu înainte de filmări nu am dormit o noapte. A fost interesant, echipa super talentată. Productiv, rapid, cam așa”, a spus Cristian Porcari.

Și-a scos la plimbare cea mai nouă achiziție! Cristiano Ronaldo, surprins la volanul mașinii sale de peste 2 milioane de euro - VIDEO

Intrebat dacă mai urmează colaborări cu Cleo, interpretul a răspuns: „Asta este prima colaborare, mai vedem dacă mai găsim o piesă mișto care să se potrivească”.

De asemenea, Cristian a vorbit în exclusivitate despre viața sa personală. El a recunoscut că are o iubită și este româncă: „Da. E de ceva timp, da. Nu simt nevoia să fie afișată relația noastră. Atâta timp cât noi doi suntem fericiți nu are nicio treabă”.

Articole din aceeasi categorie