06.06.2024
Crede că e prea frumoasă și deșteaptă pentru ca bărbații să se apropie de ea. E singură de mult timp: „Sunt speriați de mine”

O tânără de pe TikTok se plânge că este "foarte singură" pentru că este prea frumoasă și inteligență, iar bărbații sunt îngroziți de asta.

Postarea lui Ashley a devenit virală după ce aceasta s-a plâns că nu are un iubit pentru că este frumoasă și deșteaptă, iar aceste atuuri îi intimidează tare pe posibilii pretendenți. Fata a mărturisit că oamenii sunt adesea surprinși când le spune că nu are iubit și nici tineri care-i fac curte.

Ashley, care lucrează ca stilist și trăiește în Texas, spune că felul în care arată i-a ruinat șansele la iubire. Aceasta crede că e prea drăguță pentru ca bărbații să aibă curajul de a o aborda. Având în vedere frumusețea ei, combinată cu succesul de care se bucură în viața profesională, "ai o femeie terifiantă pe mâini, una cu care nu îți e ușor, ceea ce bărbaților nu le place. Bărbații nu mă plac, sunt speriați de mine", insistă Ashley. Cei care o plac sunt indisponibili sau "ciudați", a mai spus ea în clipul pe care l-a numit "Viață singuratică atunci când îți știi valoarea".

Ashley este singură pe plan sentimental, dar nu singura care crede că felul în care arată, inteligența și succesul i-au stricat viața amoroasă. "Este atât de greu când ești frumoasă și deșteaptă. Mi-aș dori să nu am standarde, dar, ei bine, asta este"; "Așa e. Ei te idealizează, apoi au resentimente față de tine și încep să te urască pentru tot ce au adorat la tine la început, pentru că începi să le scoți la iveală toate nesiguranțele. Încă sunt singură, dar fericită", i-au scris două femei.

Articole din aceeasi categorie