17.09.2020
Cosmarul lectiilor online! Costi Burlacu - revoltat de modul in care se desfasoara orele de acasa. "Inteleg greutatea care cade pe umerii profesorilor, situatia ii depaseste, dar copiii astia cu ce-au gresit?"

Pandemia de COVID-19 si toate masurile intreprinse de autoritati pentru a impiedica raspandirea acestui virus, ne-au dat viata peste cap, facandu-ne sa ne adaptam la noile conditii si sa cautam alternative activitatilor care altadata erau o norma. Lectiile desfasurate in incinta scolii nu sunt o exceptie.

Cadrele didactice, elevii, dar si parintii s-au pomenit in situatia de a face lectiile online, apeland la tot felul de gadgeturi si la diferse resurse TIC. Din pacate, practica bate gramatica si lectiile online s-au dovedit a fi pentru unii un adevarat cosmar.

Interpretul Costi Burlacu a publicat recent, pe pagina sa de Facebook, un video in care isi exprima indignarea cu privire la modul in care se desfasoara orele de acasa. Fiica, artistului, Smaranda, invata o zi la scoala si o zi de acasa. In ziua cand nu merge la scoala, lectiile sunt un chin, dupa cum povesteste interpretul. Acesta spune ca profesorii utilizeaza mai multe platforme de predare si astfel elevilor le este dificil sa se obisnuiasca si sa reuseasca sa se conecteze la timp la ore.

„Cosmarul lectiilor Online

La fiecare lectie ne conectam cu intarziere, intre timp lectia a inceput, in clasa se preda materia pe care elevii de-acasa o rateaza! Diferiti profesori - diferite platforme. Lectia de istorie astazi am ratat-o complet - 10 min. ne-am logat si conectat, altele 35 am asteptat sa fim acceptati dar n-a fost sa fie... In aceeasi situatie sunt foarte multi alti colegi care isi exprima nemultumirea pe un grup al clasei timp in care cele 45 min se scurg intr-o clipa...

Inteleg greutatea care cade pe umerii profesorilor, situatia ii depaseste, dar copiii astia cu ce-au gresit?

Asta-i scoala viitorului domnilor???”, a notat Costi in descrierea videoului.

Tu ce parere ai despre scoala online?

Citeste si :  Solistul trupei „Zdob si Zdub”, Roman Iagupov - indignat dupa ce a primit titlul de „Artist al Poporului”! „Sfera artei a ramas ultima in lista prioritatilor statului.”

Surse foto/video: Google.com; Facebook.com

Articole din aceeasi categorie