18.03.2023
„Corpul tau arata extraordinar de bine!” Bettina Bogdan, moment plin de senzualitate pe scena Romanii au Talent! Publicul a exclamat „BISS!” la finalul prestatiei - VIDEO

Bettina este tanara in varsta de 28 de ani din Ungaria, care a reusit sa cucereasca atat publicul, cat si juratii cu momentul sau de acrobatie. Desi nu provine dintr-o familie de artisti ai circului, ea a studiat acest domeniu la Hungarian Acrobat School.

In anul 2012, Bettina Bogdan si-a inceput cariera in acrobatie, folosindu-se de chingi, elemente nelipsite de la performance-urile ei. De-a lungul anilor, ea a aparut la nenumarate show-uri televizate, a lucrat pe vase de croaziera si a performat chiar si la ceremonia de inchidere a Campionatului Mondial de Inot din 2022.

In aceasta seara, ea a venit pe scena Romanii au Talent cu un moment de acrobatie, presarat cu multa senzualitate. Pentru ca numarul sa fie complet, ea a venit si cu o cada plina cu apa calda, de care s-a folosit pe parcursul performance-ului. Bettina spune ca desi cei mai mari fani sunt de obicei barbatii, are un feedback semnificativ si din partea femeilor.

Cand performeaza la inaltime spune ca poate sa arate o fata a ei care nu face parte din rutina zilnica. In mod normal e o persoana retinuta, chiar timida, dar cand este pe scena isi dezvaluie intreaga energie feminina. Se simte binecuvantata de fiecare de fiecare data cand urca pe scena.

Juratii au fost fascinati de momentul ei, oferindu-i numeroase comentarii si 4 de DA!

„Am privit cu admiratie momentul tau si ma tot intrebam cum se poate ca o femeie sa aiba atat de multa forta, putere si feminitate, in acelasi timp. A fost un moment extraordinar, iar corpul tau arata extraordinar de bine. O spun cu toata admiratia!”, a spus Andra.

Articole din aceeasi categorie