16.10.2020
Condimente asociate cu perioada pandemiei. Ce iti recomanda astrologul Corina Leonte sa consumi

Astrologia este pasiunea ei si se pricepe de minune in acest domeniu. Pe langa talentul dat, Corina Leonte stie sa faca mancare delicioasa si nu pentru ca prepara retete foarte sofisticate, dar pentru ca stie sa combine condimentele in asa fel, incat nimeni sa nu reziste in fata retetelor sale.

Exista alimente care sunt ca niste antibiotice naturale, acestea ne-ar fi de ajutor in aceasta perioada de pandemie. Astrologul, Corina Leonte spune intr-un interviu marca „O Seara Perfecta” care sunt condimentele ce trebuie incluse in alimentatie.

 „Capul tuturor problemelor si a tuturor solutiilor este ghimbirul si turmericul. Ele au foarte multe substante nutritive si vitamine care ne-ar ajuta in aceasta situatie. Eu in fiecare dimineata, iau pe nemancate cate o felie de ghimbir cu o bucatica de curmala”, declara ea si recoamnda tuturor sa faca acest lucru. 

Sa fie mai comod, unele condimente pot fi cumparate ca praf (chimion, scortisoara, cuisoare, piper negru) si se pot adauga in supe, legume, terciuri. Daca nu stii care este cantitatea necesara, Corina spune ca niciodata nu vei da gres daca adaugi o treime din lingurita - este cantitatea ideala. 

Daca preferi salatele, poti pune in ele kalonji (seminte negre care in diferite tari sunt folosite pentru a trata diabetul, durerile si problemele tractului digestiv) sunt foarte folositoare. „Doar acestea le poti folosi la cruditati, restul condimenteler este bine sa le pregatesti la foc”, a mai adaugat Corina.

Astrologul a mai spus ca ar trebui sa fim foarte atenti la ce consumam in aceasta perioada dificila. Alimentatia joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii. 

Citeste si :  Are un corp de invidiat si il mentine cu alimente nutritive. Vezi ce mananca interpretul Vasile Macovei 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie