16.04.2021
Combinatia de vis dintre munca si odihna! Sergiu si Irina Kovalsky, invitati la un eveniment privat pe Insulele Maldive: "Persoanele care ne-au invitat aici sunt din Ucraina, niste fani de-ai nostri" - VIDEO

Familia Kovalsky se rasfata pe plajele oceanului indian, pe Insulele Maldive. Despre frumusetea acestui loc si vacante pe timp de pandemie cu copiii Irina si Sergiu, povestesc in cadrul interviului pentru O Seara Perfecta. 

De trei zile sunt deja pe insulele Maldive si mai au inca 11 zile la dispozitie pentru a savura din privelistile de acolo.

Dianna Rotaru, cu gasca de prietene, la mare in Egipt: „Ne-am propus sa ne ingropam in nisip, o sa urcam in palmieri si acolo o sa il salutam pe Anatolie la Gusturile se Discuta”. Cat de sexy e vedeta in costum de baie - VIDEO

" Suntem aici pentru doua saptamani. Nici noua nu ne vine a crede ca suntem deja aici, pe insulele acestea frumoase. Am primit o invitatie de a lucra aici, avem un eveniment privat si ne-am gandit sa luam deja si copiii nostri ca sa ne distram si odihnim putin." , spune Irina. 

"Persoanele care ne-au invitat aici sunt din Ucraina, niste fani de ai nostri. Este o minune pentru familia noastra. Cand a inceput aceasta carantina noi dadeam mai multe concerte si aveam diferite evenimente private, asa si am facut cunostinta cu aceste persoane." , a mai adaugat interpreta. 

"Din cauza fericirii pe care o avem ne vine sa plangem tocmai, cand vezi toata frumusetea de aici.", a zis Sergiu.

Cuplul de artisti spun ca le place tot de acolo, este un rai pe pamant pentru ei." Noi nu avem cuvinte, nici nu pot sa va povestesc sa spun ca este ceva mai frumos, natura sau plaja sau apa, totul este frumos aici."

Tany Vander a plecat in vacanta! „Ultimul lucru la care m-am asteptat, e sa vad apa asta turcoaz ca in Maldive.” - VIDEO

Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

Din Egipt - pe Insulele Maldive! Familia Kovalsky se rasfata pe plajele Oceanului Indian: "Suntem aici! Si nici noua inca nu ne vine a crede" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie