16.03.2020
Colectare de fonduri pentru asigurarea personalului medical din Moldova cu tot ce este necesar in lupta contra COVID-19: „Unii dintre ei nu mananca cate 10 ore la rand sau nu dorm cate 24.” Cum poti ajuta si tu

Anatol Untura, Ana Racu si Victoria Dunford au venit cu o initiativa admirabila, cu scopul de a sprijini medicii din Republica Moldova in lupta cu pandemia COVID-19.

Acestia au creat o platforma, unde doritorii pot dona pentru medici. „La moment, sistemul medical din tara tine piept acestei epidemii, dar soldatii din linia intai – medicii – au nevoie de suport. Si psihologic si material. Ce vrem sa facem noi? Avem un mic grup de initiativa, format din (Anatol Untura, Ana Racu, Victoria Dunford) si vrem sa colectam fonduri care ar putea fi redirectionate pentru a procura ce este nevoie pentru personalul medical din tara care fac fata COVID-19.”, au comunicat creatorii platformei.

„Am discutat cu medicii, cu sefii de spitale si cu conducerea Ministerului Sanatatii pentru a identifica necesitatile lor de moment. Si daca pe partea de medicamente totul e in regula, oamenii, medicii au nevoie de noi! Vrem sa le facem viata un pic mai usoara celor care stau in ture de 12 ore, prinsi in costume incomode, masti sufocante si in masini mereu pe drum. Unii dintre ei nu mananca cate 10 ore la rand, sau nu dorm cate 24. Vrem sa le trimitem ce putem – cafea, ceai, biscuiti, apa, consumabile, orice va fi nevoie si desigur multa grija de la noi...”

Pentru mai multe detalii despre initiativa si pentru a dona, acceseaza linkul activ.

Sursa foto: Google.com, gofundme.com

Articole din aceeasi categorie