09.02.2022
Cleopatra Stratan, confesiuni despre relatia cu Edward Sanda, la 6 luni de la nunta: „M-a surprins ca a facut pasul asta…”

Cleopatra Stratan a facut noi declaratii in cadrul unei emisiuni TV despre casnicia cu Edward Sanda, la 6 luni de la nunta. Artista se arata mai fericita ca niciodata si a oferit detalii nestiute despre cererea in casatorie.

Cleopatra si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc nebuneste, iar de mai bine de 6 luni traiesc o casnicie ca in povesti. Frumoasa artista a facut cateva dezvaluiri despre marea cerere in casatorie, care a venit pe neasteptate.

Arata ca doua surori, dar sunt de fapt mama si fiica! O fotografie inedita cu interpreta Dana Markitan alaturi de mama sa - FOTO

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, despre cel mai frumos moment din relatia lor

Cu toate ca sunt foarte tineri si au fost criticati pentru pasul cel mare, Edward Sanda si Cleopatra Stratan nu au plecat urechea si si-au urmat instinctele. Cei doi s-au casatorit in vara anului 2021, iar de atunci sunt de nedespartit. Astfel, la jumatate de an de la nunta, fiica lui Pavel Stratan face dezvaluiri despre relatia pe care o are cu sotul ei. 

„M-a surprins ca a facut pasul asta chiar de ziua mea. Si sincer a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit pana acum. M-a luat cu altceva, mi-a luat 100 de trandafiri', a povestit Cleopatra Stratan, in cadrul unei emisiuni TV.

Invitati in cadrul unei emisiuni TV, cei doi au vorbit despre cele mai frumoase momente din relatia lor. Cleopatra Stratan a spus ca nu se astepta la cererea in casatorie chiar de ziua ei de nastere. Cu toate acestea, sustine ca este de departe cel mai frumos cadou primit vreodata.

Un altfel de cadou pentru el de Ziua Indragostitilor! Stilistul Nathaniel Kovalsky iti propune o abordare speciala si iti sugereaza idei originale de daruri pentru iubitul tau: „Barbatii sunt mult mai sofisticati decat ar parea, sosetele sau lamele de berberit sunt cele mai dispretuitoare cadouri” - FOTO

De asemenea, Edward Sanda a recunoscut ca singura persoana care stia despre intentiile sale de a o cere in casatorie pe Cleopatra a fost chiar mama lui. Aceasta l-a ajutat sa aleaga si inelul de logodna, fiind o decizie foarte grea.

'Mama a stiut, a si mers cu mine sa alegem inelul, a durat ceva pana l-am gasit, am fost pretentios un pic si nici nu am avut masura de pe deget, pentru ca ea in perioada aia statea la Chisinau, eu in Bucuresti. Nu aveam niciun model si l-am luat asa, dupa ochi', a dezvaluit Edward Sanda.

Tatiana Heghea- donator de buna dispozitie si zambete chiar de Ziua Internationala a Rasului si a Fericirii: „Este vorba despre o stare de spirit, iar cel mai important e sa zambesti natural si din suflet” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie