30.03.2024
Cine recunoaște personajul? Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai iubite vedete PRO TV - FOTO

Horia Brenciu a filmat un nou episod din podcastul său – „Lucruri simple”, dar nu le-a dezvăluit urmăritorilor numele invitatului său. Artistul a postat însă o fotografie alb-negru și i-a invitat pe aceștia să ghicească cine este protagonistul.

„Tipul ăsta vine luni, la podcast! Ia ziceți… cine e?”, a scris Horia Brenciu pe Instagram, iar mesajele au început să curgă.

În mai împlinește 62 de ani, și-a început cariera în televiziune în decembrie 1996, cu emisiunea „Dăruiești și câștigi” de la PRO TV România, iar de două decenii aduce aproape zilnic informații despre starea vremii.

Johy Davis și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro! Ce sumă a scos din buzunar pentru noul său Porsche - FOTO

Cu ajutorul vocii sale inconfundabile, carismei dar și a celebrelor ghicitori și probleme de logică, Florin Busuioc, căci despre el este vorba în fotografia de mai sus, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori și oameni de televiziune din România.

Busu, așa cum îl știe majoritatea, va fi invitatul lui Horia Brenciu în cel mai recent episod al podcastului „Lucruri simple”.

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară. Actriţa a anunţat naşterea băieţelului său: „Ne simţim atât de binecuvântaţi”

În 2010, Busu a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului. Distincția a venit din partea Societății Europene de Meteorologie (European Meteorological Society).

​Pe lângă televiziune, Florin Busuioc are o carieră remarcabilă și-n actorie. El este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Articole din aceeasi categorie