12.01.2019
Cine este si cum a ajuns celebra basarabeanca Christina Ich? Afla trecutul misterios al Angelinei Jolie de Romania - FOTO
Aparuta ca din senin in showbizul romanesc, frumoasa moldoveanca, supranumita \'Angelina Jolie de Romania\', este un adevarat fenomen online, iar acum si jurat temporar la \'Bravo, ai stil\' .

Frumusetea, umorul, skill-urile de social media si colaborarea cu BROmania pentru filmuletele umoristice ale acestuia i-au adus celebritatea, iar asemanarea izbitoare cu Angelina Jolia nu a facut decat sa-i sporeasca capitalul de imagine. Aflata acum pentru o perioada la masa juriului 'Bravo, ai stil!', Christina Ich are un succes fenomenal in mediul online, cu peste 500 000 de followeri pe Instagram si fotografii ce depasesc adesea 40 000 de likeuri. Postarile sale vizeaza ironii la adresa vietii mondene, dar si sfaturi de viata si dragoste pentru adolescente si femei.

Pe numele sau real Cristina Micu, tinara de 31 de ani, originara de la noi din tara, a reusit anul trecut sa impresioneze si italienii cu frumusetea sa, dupa participarea la emisiunea-concurs "Ballando con le stelle" (nr. Dansez pentru tine) alaturi de un cunosc dansator italian. 

Desi carcotasii sustin ca frumosul chip al brunetei este rezultatul iscusintei unui chirurg plastician, aceasta a facut publica o fotografie de cand avea 16 ani, ce demonstreaza ca vedeta este o frumusete naturala, chiar daca asta nu exclude posibilitatea unor foarte mici ajustari. 

„Stiti cand o sa se vada frumusetea naturala? Cand o sa faceti copii. Si daca copilul nu seamana cu voi si va intrebati vai de unde o fi iesit, de la aia operata. Mai tineti minte cazul acela in care ala a dat-o in judecata pe aia ca i-a iesit copilul urat? El nu s-a prins ca ea era toata operata. Mai sunt si cazuri in care fetele erau frumusele, dar s-au desfigurat pentru ca ele voiau perfectiunea", spunea Cristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operatiile estetice. Cu o alta ocazie, aceasta ataca carcotasii declarand "Eu de la 6 ani am transplant' de par, lentile si buze injectate".

Pe cat de deschisa este in a-si etala parerile pe Instagram, pe atat de discreta este cand vine vorba despre viata amoroasa. Singura relatie a Christinei Ich despre care se stiu mai multe amanunte este cea pe care a avut-o cu sportivul Luca Dabah si care s-a incheiat in 2017, dupa un amor cu nabadai.

La momentul separarii, bruneta a facut un gest extrem exprimandu-si sentimentele public, in social media: "Indiferent de ceea ce s-a intamplat intre noi si chiar daca nu mai suntem impreuna, vreau sa stie toata lumea ca te iubesc, te-am iubit si te voi iubi mereu…. si nu exista explicatie. Da, am gresit si imi asum…", a scris Christina in dreptul unei fotografii de cuplu a celor doi.

Recent, brunet a fost ceruta in casatorie, insa inca l-a prezentat public pe cel care i-a furat inima. 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie