22.06.2022
Cine este noul iubit al Nadiei Dorofeeva? Artista a publicat o fotografie cu acesta pe internet: „Impreuna” - FOTO

In luna martie a anului 2022, atat Nadia cat si restauratorul Mihail Katsurinau au anuntat ca divorteaza de fostii lor soti.

Cantareata ucraineana Nadia Dorofeeva si-a confirmat oficial relatia cu restauratorul de la Kiev Mikhail Katsurin. Ea a distribuit o imagine cu noul ei iubit pe pagina sa de Instagram.

„Impreuna”, a semnat artista ucraineana fotografia in care se imbratiseaza cu Mihail. In imagine Nadia a aparut inr-un look total black format din blugi, un pulover si pantofi sport. Intre timp, noul iubit al artistei a purta un pulover gri, pantaloni negri si o sapca de baseball.

Hailey Bieber - data in judecata din cauza brandului sau de cosmetica. Vezi care este motivul

In aceasta primavara, Nadia Dorofeeva si Vladimir Dantes si-au anuntat fanii ca divorteaza. La scurt timp dupa aceea, Nadia Dorofeeva a fost remarcata in compania lui Misha Katsurin pe strazile Barcelonei.

Amintiti-va ca si fostul sot al Nadiei Dorofeeva Vladimir Dantes este suspectat ca ar fi intr-o noua relatie de dragoste. 

Nadia Dorofeeva este cantareata pop, designer de moda, blogger, actrita si fosta membra a trupei „Vremya i Steklo”, care a fost creata de Potap.

Sarbatoare in familia Gloriei Gorceag! Fiul ei mai mic a implinit un anisor. Ce mesaj i-a transmis interpreta lui Oliver: „Sa cresti mare, iubire” - FOTO

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie