16.07.2020
Cine este marea iubire a lui Jim Carrey? „A fost foarte importanta pentru mine."

Au format un cuplu la inceputul anilor 2000, dar Jim Carrey a marturisit ca Renee Zellweger a fost iubirea vietii sale.

Jim Carrey ofera rareori interviuri si nu ii place sa vorbeasca despre viata personala, dar in timpul discutiei cu Howard Stern la The Howard Stern Show despre cartea autobiografica a actorului aparuta recent,  „Memoirs and Misinformation: A Novel", acesta a facut o marturisire neasteptata.

Carrey a scris in cartea sa si despre relatiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul vietii, inclusiv si despre cea cu Renee Zellweger. 

Citeste si :  Gigi Hadid, cu burtica de gravida la vedere pe Instagram. „Din fata se vede diferit”

Jim a cunoscut-o pe Renee pe platoul de filmare a peliculei  „Me, Myself & Irene", in 1999, au format un cuplu aproximativ un an si s-au despartit la sfarsitul anului 2000. In carte, Carrey recunoaste ca aceasta poveste de scurta durata a fost cea mai importanta pentru el, iar Zellweger a fost iubirea vietii sale. 

„Este adevarat, a fost foarte importanta pentru mine. Este speciala. Cred ca este frumoasa",  a declarat actorul.

Citeste si :  Decizia luata de Will Smith dupa ce sotia l-a inselat ani de zile cu un barbat cu 21 de ani mai tanar ca ea

Ulterior, Renee Zellweger a spus intr-un interviu pentru Entertainment Weekly ca relatia lor „a fost un lucru foarte neasteptat si minunat”.

Carrey a mai adaugat: „Nu regret, nu am acele lucruri, dar apreciez oamenii care au trecut prin viata mea pentru binele pe care mi l-au oferit.” 

Citeste si :   Schimbare de look radicala! Demi Moore e de nerecunoscut

 La inceputul anului 2019, actorul s-a despartit de colega sa din serialul „Kidding”, actrita Ginger Gonzaga, in varsta de 35 de ani, cu care a format un cuplu mai putin de un an. Aceasta a fost prima relatie a lui Carrey dupa ce fosta sa iubita,  Katriona White, s-a sinucis in 2015, la o saptamana dupa ce s-a despartit de actor.


Carrey a fost casatorit de doua ori, prima data cu actrita Melissa Womer cu care are o fiica, Jane Erin Carrey si a doua oara cu actrita Lauren Holly, cu care s-a casatorit in 1996, dar mariajul a durat mai putin de un an.

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie