31.03.2024
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie - FOTO

Rumy Alqahtani e prima femeie din Arabia Saudită căreia i se permite să participe la concursul internațional Miss Univers. În plus, nu va fi obligată să poarte hijab. Deși are numai 27 de ani, tânăra, care este model și influencer, are o listă lungă de talente, idei, dorințe și realizări.

Prima Miss Univers Arabia Saudită abia așteaptă să participe la competiția de frumusețe care se ține anul acesta în Mexic și s-a declarat onorată de oportunitate. Se pregătește deja pentru toate cele trei probe: a costumelor de baie, a personalității și a ținutei de gală. O așteaptă multe repetiții și pregătiri intense.

Miss Univers Arabia Saudită are 27 de ani și o licență în stomatologie

Conform publicației Grazia, Rumy a reprezentat Arabia Saudită în mai multe competiții de frumusețe: Miss Arab Peace, Miss Europe, Miss Arab World Peace 2021, Miss Woman, Miss Asia, Miss Middle East și Miss Planet. E licențiată în stomatologie, dar e apropiată și de lumea artei. Vorbește fluent arabă, engleză și franceză și participă și la acțiuni de protejare a mediului.

Horoscop 31 martie 2024. Zodia peste care dă norocul. Viața acestor nativi se va schimba radical

Alqahtani iubește călătoriile, iar viața a dus-o în destinații ca Italia, Egipt sau Dubai. Ca mai toate reginele frumuseții, și șatena este urmărită de un număr mare de oameni, un milion numai pe Instagram.

Cum se înțelege Oana Ciocan cu viitoarea soacră. Mama lui Jador nu este deloc blândă cu ea - VIDEO

„Țin în mâini culorile recunoștinței și ale iubirii, iar în inimă, apreciere și laude la adresa tuturor prietenilor mei din întreaga lume. Sprijinul lor m-a făcut fericită. Sunt bucuroasă să fiu prima Miss Arabia Saudită care-și reprezintă țara în competiții internaționale. Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru susținere și pentru dragostea voastră", a scris Rumy Alqahtani pe Instagram.

Reacția Mihaelei Rădulescu: „Asta spune multe despre evoluția și modernizarea Arabiei Saudite”

Printre cei care au avut reacții pozitive la vestea că Arabia Saudită își trimite o reprezentantă la Miss Univers se numără și Mihaela Rădulescu. Vedeta a postat o poză și un mesaj.

„Aceasta este o știre uriașă și importantă. Pentru prima dată în istoria sa, Arabia Saudită a fost de acord să lase o femeie să concureze la Miss Universe, fără să poarte hijab. Regina frumuseții este Rumi Alakhatani (27 de ani) din Riad. Asta spune multe despre evoluția și modernizarea Arabiei Saudite și... despre frumusețea extraordinară a femeilor lor”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie