12.05.2024
Cine e Andra Mihalcea, fetița de doar 10 ani care i-a uimit pe jurații de la „Românii au Talent” cu momentul ei de dans contemporan: „O să ajungi foarte departe” - VIDEO

La vârsta de 3 ani și jumătate, Andra a început să practice baletul. Văzând că îi place foarte mult să se antreneze și să meargă la concursuri, a început să practice și gimnastică, la vârsta de 5 ani, făcând ambele sporturi în paralel. Totuși, nu s-a oprit aici.

Juriul și prezentatorii au decis! Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent sezonul 14

​La 7 ani, a început să facă și dans contemporan, care s-a dovedit a fi marea ei dragoste. Dacă nu ar fi crezut în aptitudinile ei, cu siguranță nu ar fi ajuns până aici, iar visul ei este ca toată țara să vadă că merită să câștige acest concurs.

Atuurile ei sunt determinarea și pasiunea cu care muncește pentru a fi cea mai bună în domeniul ei.

Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la „Cor cu Dor” au făcut show pe scena de la Românii au talent: „Numărul vostru a fost o doză de energie” - VIDEO

Cel mai important moment pentru ea a fost când a câștigat concursul internațional „Revolution Talent Competition America”, la categoria de vârstă 8-10 ani, și premiul special pentru cea mai carismatică concurentă din întreg concursul.

„Fac gimnastică și îmi place să dansez cu suflet”, a spus Andra atunci când a fost întrebată de jurați care este talentul ei. Fetița i-a cucerit pe toți patru și a primit de la fiecare câte un DA. 

Articole din aceeasi categorie