08.04.2021
Chiar daca mai prindem zile cu ninsoare, lasa sa fie primavara! Noua melodie a lui Ion Razza iti incalzeste sufletul

Si ce daca suntem in aprilie si afara mai cad fulgi de zapada? Ion Razza stie cum sa ne faca acest anotimp mai frumos, iar piesa lui, „APRILIE”, este numai buna de ascultat in aceasta perioada in care vrem sa ne bucuram de cat mai mult soare.

Ion Razza nu inceteaza sa creeze si sa bucure urechile ascultatorilor. Noua piesa la care a lucrat se numeste „APRILIE” si a fost lansata la inceputul acestei luni. 

VIDEO din arhiva familiei Aldea-Teodorovici! „Doina: ”Ioane, hai sa mai facem inca unul” Ion: ”De-acum ne trebuie una!”. Mesajul emotionant publicat de fiul indurerat

SA FIE PRIMAVARA!!!
BUCURIE MARE pentru mine - La inceput de Aprilie, sa vin cu un cantec nou si sa aduc in spatiul informational ceva frumos si placut sufletului!!!
Aduc sincere multumiri tuturor oamenilor frumosi si talentati , care au participat la realizarea acestui produs muzical!!!”, a scris artistul pe Facebook.

Melodia linistita si imaginile cu florile copacilor infloriti, te pot induce intr-o stare din care nu vei mai vrea sa iesi.

Versurile au fost compuse de Adelina Labic, muzica a fost scrisa de insusi Ion Razza, iar de productie s-a ocupat Elias Tadeus. Back vocalul care a facut aceasta piesa sa fie atat de speciala, a fost alcatuit de fiica artistul, Ruxanda Rata, Trio "Vatra Neamului", Maria Andruh-Ungureanu, Mariana Cocieru si Tincuta Isac-Burghila.

Se pare ca Chisinaul nu este singurul oras aglomerat. Dorian Popa si-a lovit masina: „Imi vine sa imi dau cu pumnii in cap”. Cum arata acum bolidul de lux

Sursa foto, video: Facebook, YouTube

Articole din aceeasi categorie