25.07.2023
Cher are o noua afacere. Brand-ul artistei te va surprinde - VIDEO

Cher, in varsta de 77 de ani, isi lanseaza propriul brand de inghetata!

Cher reuseste sa ne surprinda din nou! In urma cu putin timp, artista in varsta de 77 de ani a marturisit ca urmeaza sa isi lanseze propriul brand de inghetata. Anuntul a fost facut chiar de catre cantareata, care a postat pe contul sau de Instagram un clip video, in care dezvaluia atat numele brand-ului, cat si faptul ca lucreaza la acest proiect de mai bine de cinci ani.

„Da, este real…. Lansez propria mea inghetata. Atentie L.A.!”, a scris Cher in descrierea clipului video, din care aflam ca viitorul brand al artistei se va numi Cher-lato.

„Totul a inceput in urma cu 5 ani si acum, in sfarsit, se intampla. Vor urma mai multe detalii…”, a mai declarat Cher.

Clipul video ne prezinta un camion de inghetata decorat cu mai multe imagini amuzante cu Cher, care apare in interiorul unor cornete de inghetata. In plus, pe fundal se poate auzi hitul artistei din 1998, Believe.

Pe 22 mai, Cher a implinit 77 de ani. Se pare insa ca acest numar nu reprezinta nimic pentru celebra artista, care a marturisit ca nu se simte „batrana”.

„Ok, poate cineva, va rog, sa-mi spuna…..Cand ma voi simti batrana? Acest lucru este ridicol. Tot aud aceste numere, dar eu sincer nu le pot intelege”, a scris Cher pe Twitter in urma cu cateva luni.

Exclusiv! Diana si Marco Ballerini s-au sarutat in vazul tuturor, desi au divortat! Vezi momentul - VIDEO

Cantareata a tinut sa le multumeasca si fanilor sai pentru devotamentul de care au dat dovada in toti acesti ani.

„Va multumesc ca ati ramas, stiu ca a fost greu”, a scris Cher. „Trebuie sa ma duc sa ma antrenez. Twitter este mai greu pentru mine decat TweetBot”.

Recent, in presa internationala au aparut mai multe stiri care afirmau ca artista in varsta de 77 de ani si Alexander Edwards au decis sa mearga pe drumuri separate. Potrivit unei surse apropiate, Cher si producatorul muzical in varsta de 36 de ani s-au despartit in urma cu cateva luni. In plus, aceasta a adaugat si ca separarea a fost una amiabila.

Cristian Porcari, surprins alaturi de o cunoscuta interpreta din Romania! Ce video a publicat pe Instagram - VIDEO

Cei doi au fost vazuti impreuna pentru prima oara in luna noiembrie a anului trecut, cand au fost surprinsi tinandu-se de mana in timp ce paraseau un restaurant din Los Angeles. Apoi, cateva luni mai tarziu, in martie 2023, Cher si Alexander Edwards si-au facut debutul oficial pe covorul rosu in calitate de cuplu. Cantareata si fostul iubit al lui Amber Rose au participat la prezentarea de moda Versace toamna-iarna 2023, ce a avut loc la Pacific Design Center din West Hollywood.

La momentul respectiv, o sursa a declarat pentru US Weekly ca cei doi nu tin cont deloc de criticile legate de diferenta lor de varsta.

„Cher stie foarte bine ca exista mult scepticism in legatura cu aceasta idila, dar nu-i pasa deloc. Ea se bucura de atentie si spune ca ea si AE au ceva foarte special, care o face sa se simta mai vie si mai sexy ca niciodata”.

De asemenea, Cher a recunoscut in decembrie, in cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show, ca Alexander Edwards este extraordinar si ca relatia lor functioneaza „de minune”.

„Ei bine, pe hartie, este cam ridicol, dar in viata reala, ne intelegem de minune. El este fabulos, iar eu nu ofer barbatilor calitati pe care nu le merita, stii? Dar el este foarte, foarte amabil, este foarte inteligent, foarte talentat si foarte amuzant. Si cred ca este destul de chipes”, a declarat Cher.

In plus, Alexander Edwards a declarat ca artista este „uimitoare” cu fiul sau, Slash Electric, in varsta de trei ani, pe care il are cu fosta partenera, Amber Rose. Cand a fost intrebat ce l-a facut sa se indragosteasca de cantareata, el a raspuns: „Doar Cher fiind Cher”.

Cher a fost casatorita cu Sonny Bono din 1964 pana in 1975 si cu Gregg Allman din 1975 pana in 1979. In anii 80, artista a avut mai multi parteneri mai tineri decat ea, printre care si Val Kilmer, Tom Cruise sau Rob Camilletti.

Articole din aceeasi categorie