09.06.2021
Cele mai tari imagini cu Irina Rimes! Cum au decurs filmarile videoclipului cu aproape 4 milioane de vizualizari: „Daca credeti ca filmarile sunt usoare, sa nu mai credeti”

Irina Rimes a publicat pe contul ei de YouTube Making Of-ul videoclipului „N-avem timp”.

Cea mai noua piesa lansata de Irina Rimes a ajuns la aproape 4 milioane de vizionari pe YouTube. Videoclipul creativ regizat de Anton San a starnit interesul fanilor dornici de a asculta o noua piesa a Irinei si care chiar i-au transmis mai multe mesaje de genul: „Vrem piese noi de suferinta urgent!”

Scandal in showbizul rusesc! Cearta care s-a iscat intre Kirkorov si producatorul interpretei Loboda risca sa afecteze toti artistii: „Anterior, in Caucaz, astfel de oameni erau dezmembrati pentru frigarui”. Vezi care e motivul

Moldoveanca a publicat imagini din timpul filmarilor care s-au lasat cu multe provocari, oboseala, dar si distractie, si momente memorabile, mai ales ca acesta a fost primul videoclip pe care l-a filmat dupa un an.

Daca vrei sa vezi prin ce trec artistii cat timp filmeaza pentru o noua piesa, dar si sa te amuzi un pic datorita firii carismatice a Irinei Rimes, vezi videoul de mai jos:

Iar daca nu ai apucat sa asculti piesa pana acum, ti-o lasam AICI.

„Am ales sa schimb o viata, am ales sa schimb un destin”. Ce pas a facut Iuliana Beregoi

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie