21.10.2022
Cel mai bine platite vedete de pe Instagram. Cat castiga Ronaldo sau Beyonce

Nu este un secret ca retelele sociale pot aduce sume frumoase in buzunarele influencerilor si a celebritatilor. O postare sponsorizata pe Instagram poate valora mii de dolari daca utilizatorul are o comunitate de fani numeroasa, si cu cat creste numarul de urmaritori, cu atat creste si suma pe care o poti castiga celebritatile.

Potrivit NetCredit, celebritatile care castiga cel mai bine din postarile sponsorizate pe Instagram sunt Ronaldo, Lionel Messi, Virat Kohli, Beyonce si Dua Lipa. Acestia au intocmit un clasament pe baza numarului de urmaritori si a postarilor sponsorizate realizate pe Instagram in 2021, dezvaluind sumele castigate de celebritati in acel an.

Cristiano Ronaldo, aflat in fruntea clasamentului, are 489 de milioane de urmaritori pe Instagram si a strans aproximativ 84 de milioane de dolari din postarile sponsorizate, in timp ce Lionel Messi, cu 367 de milioane de urmaritori, a castigat cu 12 milioane de dolari mai putin.

Pe locul trei se afla un alt sportiv, Virat Kohli, fost capitan de cricket al Indiei si care in prezent joaca pentru Royal Challengers Bangalore in Indian Premier League. Acesta incaseaza 36 milioane de dolari din activitatea desfasurata in social media.

Actrita si prezentatoarea de talk-show, Ellen DeGeneres, este a patra persoana din lume care castiga cel mai mult pe Instagram, contractele sale aducandu-i aproape 34 de milioane de dolari pe an.

Nici Beyonce nu castiga rau din postarile sponsorizate pe Instagram, ocupand locul cinci in clasament cu un castig de 33 de milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie