05.11.2020
Cei mai populari tiktokeri din lume. Topul vedetelor cu milioane de urmaritori

TikTok-ul este o aplicatie tot mai des utilizata de tanara generatie. Atrasi de videoclipurile amuzante sau de coregrafiile ingenioase, tot mai multi oameni isi fac cont pe TikTok. Aplicatia are vedetele ei, care au adunat in jurul lor milioane de urmaritori. 

Ideea principala a aplicatiei este de a crea videoclipuri muzicale scurte care dureaza 60 de secunde. Majoritatea adolescentilor folosesc reteaua sociala, dar statisticile arata ca apar din ce in ce mai multi utilizatori cu varste de peste 25 de ani. Cei mai populari TikTokeri castiga la ora actuala chiar si 200.000 de dolari pentru o postare, daca este vorba de promovarea unor branduri. Unii cercetatori estimeaza ca sumele ar putea creste si la 1 milion de dolari pentru o postare, odata ce aplicatia va deveni tot mai utilizata, scrie theguardian.com.

1.Charli D'Amelio (charlidamelio)

Charli Grace D'Amelio este o dansatoare in varsta de 16 ani, care ocupa primul loc in top, cu 96,7 milioane de urmaritori. New York Times a numit-o chiar ”Regina TikTok-ului”. Charlie s-a inregistrat pe reteaua de socializare in vara anului 2019 si a devenit cunoscuta dupa ce a facut un duet cu Move With Joy, videoclip devenit viral. Charli a dansat cu Bebe Rexha, dar si cu Jennifer Lopez. Mii de utilizatori au inceput sa se aboneze la contul ei, imitandu-i miscarile.  

Citeste si :  2,6 milioane de urmaritori! Tu stii cine este si cu ce se ocupa cel mai popular moldovean pe Instagram? „Tatal meu era impotriva. Spunea ca nu este o profesie barbateasca."

2. Addison Rae (addisonre)

Addison a devenit populara inca de pe la 14 ani. Ea a inceput sa posteze fotografii pe Instagram, incercand o sa-si construiasca o cariera de model.Odata cu aparitia TikTok-ului, fata a decis sa-si arate talentul la dans. In doar cateva luni, a reusit sa stranga peste 10 milioane de abonati. Rae este considerata vedeta cu cea mai rapida crestere de pe TikTok. Acum se situeaza pe locul doi, cu 67,4 milioane de abonati. Modelul a creat chiar si o comunitate a celor care folosesc aplicatia, numind-o Hype House.

3. Zach King (zachking)

Zach este un cunoscut editor video din America, care a devenit celebru pentru videoclipurile sale, postate initial pe YouTube. Tipul a luat prima data camera in mana la varsta de sapte ani si de atunci nu s-a mai despartit de ea. Principala caracteristica a videoclipului sau este magia digitala, care pare sa incalce toate legile cunoscute. King nu este doar un blogger popular, ci si castigatorul multor premii. Odata cu aparitia TikTok-ului, el a decis sa il duca la nivelul urmator si sa filmeze videoclipuri si mai interesante. In prezent, Zach are 52,1 milioane de urmaritori

Citeste si :  Milionarii moldoveni pe Instagram. Ei sunt 4 cei mai populari

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie