02.12.2019
Cei 7 ani de seri perfecte au culminat cu o poveste de vis! Magie, eleganta si stil - la aniversarea emisiunii tale de suflet
O Seara Perfecta si-a sarbatorit, alaturi de cei mai dragi si frumosi invitati, aniversarea de 7 ani intr-o seara de basm.

Toti cei prezenti la povestea organizata de echipa serilor perfecte au fost adevarate personaje, in costume spectaculoase. Invitatii au dansat, s-au distrat si s-au delectat cu vinurile si spumantele Apriori Wine. Apriori Wine ofera spumante pline de savoare, dar si vinuri cu arome de-a dreptul speciale, de la fructe de padure, pana la arome cu note florale. Apriori Wine — un vin cu personalitate, un vin al emotiilor adevarate, un vin creat pentru ca ne esti drag.

Unii invitati au respectat cu strictete dress code-ul si s-au deghizat in personaje din povestile preferate. Cei mai originali au iesit in evidenta si au atras toate privirile. Directorul companiei Mobilis si-a luat costumul de pirat si a venit la sarbatoare cu surprize nu doar pentru echipa O Seara Perfecta, dar si pentru clientii Mobilis.

Alexandru NEGRUTA, director MOBILIS: „Astazi si inca 3 zile puteti beneficia de 30 de procente reduceri. Suntem cei mai buni. Vom avea noutati pe care merita sa veniti sa le vedeti.”

Ca de fiecare data, am avut parte de cei mai frumosi invitati, atat la suflet, cat si la chip. Parteneri ai evenimentului de poveste, Antos, cosmetica suta la suta naturala, sunt cei care te ajuta sa arati perfect cu produse naturale, fara parabeni. Cele mai bune si mai sanatoase produse cosmetice pentru frumusete si ingrijire extrase din plante le gasesti doar la Antos

La petrecerea aniversara au fost prezenti toti cei care au o relatie frumoasa cu O Seara Perfecta si tin neaparat sa ne fie alaturi la cele mai frumoase evenimente. 

Boris FOCA, presedinte Camera de Comert si Industrie Moldova-China: „Camera de comert este pilonul de baza ce tine de dezvoltarea relatiilor economice cu Republica Populara Chineza. Daca vrei un business ca la carte, trebuie sa ai incredere in Camera de Comert si Industrie Moldova-China.”

Atmosfera de poveste a fost simtita datorita gazdei evenimentului, restaurantul MiaDora, care este plin de rafinament, eleganta si stil.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie