26.04.2019
Cea mai sexy femeie din Moldova renunta la titlu. „Pentru ca totul e legat de bani...”
A fost surprinzator faptul ca topul 100 cele mai sexy femei din Moldova a avut doua castigatoare, insa si mai surprinzatoare este reactia uneia dintre ele.

Sanda Turcan refuza titlul acordat, iar pentru un astfel de gest, femeia are cateva motive, pe care le-a expus intr-o postare pe Facebook.

Aceasta a scris: Pentru ca am intrat intr-un joc, regulile caruia pareau sa fie clare la inceput, dar au fost schimbate nici macar in timpul jocului ca atare, dar la finalul lui, ma vad nevoita sa reactionez (desi fara prea mare tragere de inima) la unele stiri, postari ori comentarii de pe Internet. S-a scris despre aceea ca as fi indignata de faptul ca, dupa ce am fost aleasa, DA ALEASA! de fanii mei drept cea mai sexy femeie din Moldova, m-am pomenit, peste noapte, ca impart acest loc din top cu o alta participanta la concurs. Si de ce, ma rog, se intampla asa? Vreti sa stiti? Pentru ca nu am dorit sa achit pentru aparitia mea pe coperta VIP Magazin, iar asta inseamna o suma deloc simbolica.

Pentru claritate, repet: nu consider ca este corect sa se schimbe regulile jocului in timpul jocului. Deci, nu am fost informata din start, ca daca nu achit pentru aparitia pe coperta VIP Magazin, atunci nici nu pot sa-mi incurajez fanii sa voteze pentru mine, deoarece, chiar daca ies invingatoare, oricum nu voi fi detinatoarea titlului. Pentru ca totul e legat de bani, de achitari pentru servicii de care omul s-ar putea sa nu aiba nevoie.

Si acum, dupa ce am fost votata de 20 de mii de oameni, ma pomenesc ca impart locul cu o participanta care a luat cu 9000 de voturi mai putin decat mine. Asta, pentru ca ea a achitat pentru aparitia sa pe coperta VIP Magazin. Si in acest caz, cum procedam cu ceea ce se cheama corectitudine si onestitate? Ce poveste le spunem celor 20 de mii de oameni care m-au votat pe mine?

Si mai jignitoare mi s-au parut afirmatiile pe care Rodica Cioranica le-a facut intr-un interviu recent. Am inteles de la ea ca o femeie de 30 de ani ori mai mult nu poate concura cu una de 20 de ani. Si atunci de ce acceptati in concurs femei trecute de 30 de ani? Ca mai apoi sa le jigniti? Non-sens!!! Ca urmare a acestui lant de actiuni deloc demne si frumoase, am decis sa returnez coroana mea si sa cedez acest titlu inventat de VIP Magazin. Mai ales ca nici pana acum nu am inteles de ce in revista doamnei Rodica Cioranica sub numele meu sta indicat si locul intai, si locul doi.

Un lucru sa fie clar pentru toti cei ce urmaresc aceasta situatie confuza si jenanta, care pe mine ma dezgusta si ma amaraste: ori cu acest titlu, ori fara el, oricum voi ramane aceeasi Sanda Turcan si nu voi lasa pe nimeni sa-mi foloseasca numele in interes propriu, sa-mi stirbeasca demnitatea si onoarea, iar acest lucru se refera inclusiv la proprietara revistei VIP Magazin, care m-a mintit si a ascuns adevarul.

S-apoi, voturile si concursurile sunt o chestie subiectiva. Pana la urma, important este cum ne simtim in suflet si sa fim mereu pe primul loc pentru cei dragi. Totusi, in viata, pe langa valori materiale, trebuie sa tinem cont si de onoare, onestitate, corectitudine si loialitate. E tot ce pot comenta la acest subiect. Va doresc tuturor Sarbatori Luminate!”


Amintim ca duminica trecuta revista VIP Magazin a anuntat clasamentul 100 cele mai sexy femei din Moldova. Pentru prima data in istoria proiectului, doua femei au impartit primul loc. Este vorba despre femeia de afaceri – Sanda Turcan si ambasadoarea brandului Guerlain in Moldova – Olivia Manoli.


Sursa foto: Facebook.com/ Sanda Turcan, Facebook.com/ Olivia Manoli

Articole din aceeasi categorie