03.12.2023
Ce spune sora Ronei Hartner dupa ce fostul sot al actritei a spus ca vrea sa se ocupe de fiica lui: „Vrea sa o indeparteze de familie”

Rona Hartner a fost condusa pe ultimul drum astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, iar printre prietenii si rudele care au participat la inmormantare s-a numarat si Rocco Sedano, fostul ei sot si tatal fiicei ei.

Intr-un interviu pentru click, Rinda Hartner, sora cea mare a regretatei artiste, a facut primele declaratii dupa inmormantare, comentand chiar si participarea lui Rocco Sedano, care si-ar fi impartasit deja dorinta de a fi prezent in viata fiicei sale.

„A fost o slujba frumoasa. Rona a dorit sa i se dea slujbe... Da, a fost si Rocco la inmormantare. A stat in spate. Fata a stat cu mine si apoi a aparut tatal ei.Am vorbit cu el si l-am intrebat ce face aici. A zis ca vrea sa-i fie alaturi fetei lui. Dar scopul lui este sa o indeparteze de familie. O sa mergem la masa impreuna! Din respect pentru Rona nu vreau sa fac discutii... Noi plecam din tara maine seara catre Franta. Sumayla ramane in Franta cu mama mea si cu fratele meu”, a marturisit cu putin timp in urma Rinda Hartner si cu privire la ceea ce se va intampla cu fiica adolescenta a Ronei Hartner si unde va locui aceasta de acum incolo, potrivit sursei citate.

Articole din aceeasi categorie