04.03.2022
Ce spune Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski - presedintele Ucrainei: „El nu este comediant, nu-l mai numiti asa”

De o saptamana, de cand razboiul din Ucraina a devenit subiectul central al tuturor, persoana cel mai des mentionata este liderul ucrainean. Presedintele Volodimir Zelenski a reusit sa cucereasca nu doar cetatenii de la nivel mondial, ci si pe liderii lumii, o parte dintre acestia aplaudandu-l recent dupa un discurs emotionant. Si pentru ca gurile rele se refera la el ca la un simplu comediant, Carla’s Dreams spune lucrurilor pe nume si face o remarca exigenta la adresa rauvoitorilor.

Numele liderului din Ucraina este mentionat zilnic de la debutul conflictului armat in statul vecin. Dupa ce actiunile lui Vladimir Putin au starnit revolta la nivel global, presedintele Volodimir Zelenski a atras simpatia lumii. Liderul de la Kiev, care se afla pe baricade, luptand pentru ca rusii sa nu invadeze capitala statului sau, este insa un personaj controversat ca urmare a trecutul sau.

Pentru ca multi il catalogheaza drept un simplu comediant, celebrul artist Carla’s Dreams face lumina in privinta meseriei pe care o are, de fapt, presedintele Ucrainei. Intr-un interviu din 2019, cand Zelenski devenea presedinte, liderul proiectului Carla’s Dreams realiza o caracterizare mai aproape de adevar a lui Volodimir Zelenski. Acesta preciza ca seful statului ucrainean nu este doar un simplu actor care s-a trezit peste noapte in functia cea mai inalta din Ucraina.

„El nu este comediant, nu-l mai numiti asa si terminati sa propagati ideea asta ca un comediant a devenit Presedinte. Nu. El este jurist ca si formare, asta e unu. Doi, el este producator de film si de continut video. El a facut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel putin, revelioane, filme. El este si regizor, si scenarist, el este si scriitor, el este si actor, da, de comedie.”, remarca artistul Carla’s Dreams, la acea vreme.

Gestul emotionant pe care l-a facut familia Stratan pentru copiii refugiati: „Sper sa se bucure la fel de mult cum Cleopatra a facut-o cu saisprezece ani in urma” - VIDEO

Desi gurile rele puncteaza doar aceasta etapa legata de actorie din cariera presedintelui Ucrainei, Carla’s Dreams sustine ca liderul de la Kiev detine numeroase calitati. Acesta are o companie pe care a ridicat-o cu propriile forte, reusind sa dea dovada de atributele perfecte ale unui manager. Ambitia si cinstea, calitati pe care le-a demonstrat si in aceste prime sapte zile ale razboiului din Ucraina, sunt, de asemenea, o parte dintre aspectele de apreciat la presedintele ucrainean.

„El singur si-a creat compania. El este un manager foarte bun, hai sa nu-l mai numim comediant si sa-l numim Domnul Presedinte. Nu e atat de simplu, el e un barbat sofisticat, cu foarte multa ambitie si este un om cinstit”, preciza celebrul artist.

O bloggerita din Ucraina de 18 ani dezvaluie cum arata o zi sub invazia ruseasca - VIDEO

Din data de 24 februarie, de la prima miscare de trupe rusesti care au invadat teritoriul ucrainean, presedintele Zelenski a ales sa ramana la Kiev si sa reziste. Discursurile sale au demonstrat curaj si iubire pentru poporul pe care il conduce, indemnandu-i pe cetatenii ucraineni sa reziste asediului rus. De asemenea, determinarea sa i-a facut pe multi lideri occidentali sa isi manifeste aprecierea fata de Zelenski si sa ii transmita diferite ajutoare pentru a lupta cu armata rusa.

Producatoarea emisiunii „Orel i Reshka” a publicat in mediul online numerele de telefon ale lui Nikolai Baskov, Tina Kandelaki si Oleg Gazmanov: „Nu le scrieti injuraturi, voi doar sunteti educati” - FOTO

Articole din aceeasi categorie