04.08.2022
Ce se intampla acum in viata personala a lui Brad Pitt? Marturisirile apropiatilor actorului - FOTO

Dupa despartirea de Angelina Jolie, Brad Pitt nu a facut publice detaliile vietii sale personale. Astfel, in mass-media nu au aparut zvonuri despre noile sale romane, dar actorul a recunoscut cu cine a avut o relatie dupa divortul sau scandalos.

Sursele apropiate actorului sustin ca Brad Pitt nu are o relatie serioasa in acest moment, dar ocazional merge la intalniri. Potrivit acestora, acest lucru ii aduce placere si putina distragere a atentiei de la cearta judiciara cu fosta lui sotie.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Amintiti-va ca dupa despartirea lui Brad Pitt de Angelina Jolie in urma cu 6 ani, actorul a avut parte doar de romante trecatoare, precum cele cu Alia Shawkat si Nicole Poturalski.

Lupta acerba dintre Brad Pitt si Angelina Jolie pentru copii s-a desfasurat in sala de judecata in ultimii sase ani. Recent, actorul  a fost aprobat pentru custodia comuna, dar Jolie a depus o plangere si a primit suspendarea judecatorului. 

Selena Gomez, virala pe TikTok. Ce mesaj puternic a transmis artista - VIDEO

Totodata, actorul a depus recent si o petitie pentru a anula aceasta decizie. La scurt timp, actrita a emis o declaratie care sugereaza violenta domestica in casnicia lor. Angelina a reusit sa castige un dosar in istanta privind impartirea proprietatii comune.

Articole din aceeasi categorie