25.06.2020
Ce schimbari au avut loc in viata lui Miley Cyrus in timpul carantinei? „A devenit mai important pentru mine sa duc un stil de viata sanatos"

Invitata la podcastul realizat de cei de la Variety, The Big Ticket, cantareata in varsta de 27 de ani a marturisit ca pe parcursul ultimelor patru luni, a decis sa faca niste schimbari in viata ei. 

Citeste si :  Liam Hemsworth a dezvaluit cum a reusit sa treaca peste despartirea de Miley Cyrus. „Asta m-a ajutat sa-mi curat mintea si sa gasesc echilibrul.”

Cantareata si actrita a recunoscut ca timp de sase luni nu a consumat nici alcool si nici nu s-a drogat. „La inceput a avut legatura cu interventia pe care am suferit-o la corzile vocale, apoi m-am gandit la parintii mei si la trecutul lor. S-au confruntat cu numeroase probleme mintale si dependente”, a declarat Miley.  

„In ultimul an a devenit mai important pentru mine sa duc un stil de viata sanatos pentru a ma dezvolta.”, a mai adaugat tanara. 

In interviu, Miley a mai declarat: „In ultimele patru luni, cred ca mi-am spalat parul de doua ori. O data pentru un concert online cu Sir Elton John si a doua, pentru conversatia cu tine.” 

Citeste si :  Liderul mondial al tenisului masculin a fost testat pozitiv cu COVID-19 

Se pare ca Miley Cyrus, dupa ce s-a despartit de Liam Hemsworth, vara trecuta, la numai 7 luni dupa ce s-au casatorit, a decis sa-si ia viata in propriile maini si sa nu mai foloseasca produse care ii pun sanatatea in pericol. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie