20.07.2022
Ce s-a intamplat in momentele cand Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit. Un martor al ceremoniei a dezvaluit detalii inedite

Jennifer Lopez si Ben Affleck ar fi plans in timp ce isi rosteau juramintele la ceremonia din Las Vegas.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au plans in timp ce si-au impartit juraminte „emotionante” in ziua nuntii lor. Kenosha Portis, o angajata la capela A Little White Wedding Chapel din Las Vegas, unde proaspetii casatoriti si-au unit destinele, a vorbit marti cu co-prezentatorii emisiunii „Good Morning America” despre nunta.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au plans in timp ce-si spuneau juramintele

Portis a reflectat asupra a cat de „dulce” si „emotionant” a fost cuplul la altar in timp ce isi citea juramintele. Martorul a declarat ca atat Jennifer, cat si Ben, au fost emotionati pana la lacrimi in timpul ceremoniei lor.

„A fost atat de emotionant. Adica, ne pregateam sa inchidem si am avut un invitat special care a sosit pe neasteptate. Am inceput sa tremur putin. Ca si cum as fi spus:”Aceasta este Jennifer Lopez pe care ne pregatim sa o casatorim’. Plangeau unul catre celalalt.”, a spus Portis.

Venus in Rac. 3 zodii isi vor gasi adevarata dragoste intre 17 iulie si 11 august 2022

Affleck, in varsta de 49 de ani, este tatal a trei copii, pe care ii imparte cu fosta sa sotie, Jennifer Garner, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, si Samuel, 10 ani. Lopez, la randul ei, este co-parinte cu gemenii Emme si Maximilian, in varsta de 14 ani, impreuna cu fostul ei sot Marc Anthony. O sursa a declarat luni pentru Page Six ca Emme si Seraphina au fost singurii copii prezenti, adaugand ca ceremonia a fost „foarte putin planificata” si „din senin”.

Cuplul s-a reunit dupa 20 de ani

Cu toate acestea, surse apropiate ale cuplului au spus ca cei doi planuiesc o sarbatoare mai mare in urmatoarele saptamani. Se pare ca aceasta va avea loc pe proprietatea de 87 de acri a lui Affleck din Riceboro.

Xenia Deli si-a facut o coafura neobisnuita de ziua fiicei sale! Vezi cum o prinde pe model schimbarea de look - FOTO

Cei doi actori au inceput sa se intalneasca pentru prima data in 2002. Desi Affleck a cerut-o in casatorie pe Lopez in acelasi an, cuplul si-a incheiat logodna in 2004. Dupa aproape 20 de ani, perioada in care fiecare si-a vazut de drum, cei doi si-au mai dat o sansa iubirii lor, iar acum si-au unit destinele pentru totdeauna.

Articole din aceeasi categorie