01.04.2024
Ce relație are Milissa Gologan cu mama sa, Daniela Burlaca: „Am început să...” - VIDEO

Despre cum și-a sărbătorit ziua de naștere, relația cu părinții săi, dar si planuri de viitor, a povestit Milissa Gologan în platoul emisiunii O Seară Perfectă.

Întrebată cum s-a distrat la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere, Milissa a răspuns: „A fost o petrecere de zile mari, petrecerea visurilor mele și mă bucur foarte mult că am avut cei mai dragi oameni alături. Am dansat, am mâncat, am petrecut cea mai frumoasă seară. Le mulțumesc foarte mult părinților mei, buneilor, nanilor, prietenilor, pentru că au făcut o sărbătoare de neuitat”.

La petrecere au fost prezenți și câțiva actori de la Teatrul Geneza Art. „Eu cu ei am crescut de când eram mică și e familie. Toți care au fost în sală la momentul dat au fost parte din sufletul meu”, a spus invitata.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11 Vocea României, a lansat prima piesă din carieră - VIDEO

Cu câțiva ani în urmă, când Milissa a fost invitată în platoul serilor perfecte, aceasta spunea că se distrează mai mult cu tatal ei, decât cu mama. Intre timp, acum ea spune că lucrurile s-au schimbat. „Am crescut eu, cred că și acum noi cu mama suntem ca două prietene, ca două cele mai bune prietene. Am început să îi spun absolut tot ce mi se întâmplă și mă bucură chestia asta”, a menționat eleva.

„Cu tata a rămas aceeași, mă distrez, râdem. Este cel mai bun tată, eu îl prețuiesc foarte mult”, a adăugat Milissa Gologan.

Totodată, întrebată care sunt planurile ei de viitor, fiica actorilor Iurie Gologan și Daniela Burlaca a răspuns: „Știu un singur lucru, că ceea ce voi alege va fi perfect pentru mine și mă voi regăsi în absolut tot. Nu știu dacă voi face ceea ce fac părinții mei sau dacă mă voi duce pe alt plan, dar vreau să îmi placă și să-mi aducă plăcere. Eu cu obiectele reale nu prietenesc deloc, eu iau școala ca o lecție de viață, iau de la școală ce îmi trebuie mie”.

Pe Instagram pozează ca o divă, în realitate nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o. Cum a aparut celebra cântăreață - FOTO

„Dar tu primești bani pentru piesele de teatru în care joci?”, la acestă întrebare invitata a răspuns: „Orice muncă trebuie să fie remunerată. Nu o să spun cât este suma”.

Articole din aceeasi categorie