07.12.2022
Ce nu ar ierta niciodata Xenia Bugneac, dar si ce ar face cu un milion de euro? Vezi cat de sincera a fost stilista si cum a raspuns la intrebari - VIDEO

Rochii, fuste sau costume. Cu usurinta le asorteaza si creeaza tinute nonconformiste. Dar ce-ar face Xenia Bugneac cu un milion de euro, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Intrebata daca este de acord cu afimatia „Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii nostri.”, Xenia a raspuns: „Este foarte adevarat pentru ca femeia trebuie sa isi cheltuie banii asa cum stie doar ea.”

De asemenea stilista nu este de acord cu faptul ca banii nu aduc fericirea.  „Nu consider ca banii nu aduc fericirea, dimpotriva, lipsa lor poate diminua aceasta fericire.”

Anatolie Melnic l-a pus la grea incercare pe un baiat de 14 ani. Andrei Dascal a fost provocat sa loveasca o fata pentru a castiga o masina. Vezi ce a facut intr-un final acesta - VIDEO

La intrebarea „Ce ai face cu un milion de euro?”, aceasta a mentionat: „Nici nu stiu daca acum as putea sa enumar aceasta lista. Cu siguranta mi-as cumpara o masina super frumoasa.”

Totodata stilista Xenia Bugneac nu crede in prietenia dintre doua femei. „Nu exista prietenie dintre femei. O spun cu siguranta, m-am ars anterior, atunci cand nu aveam experienta de viata. Femeile cred ca sunt cele mai periculoase. Tin la distanta prietenele mele, iesim la ceai, cafea, dar distanta o pastrez.”

Aceasta totusi crede si in prietenia dintre o femeie si un barbat, dar doar pana cand apar sentimentele intre cei doi. „Mai degraba cred ca exista, insa pana la o anumita etapa. Pana la urma, aceasta prietenie creste in ceva mai mult.”

Tany Vander - rasfatata din plin! Vezi ce cadou a primit bloggerita din partea sotului sau, Vasile: „Cat de greu a fost de gasit, chiar si in Dubai” - VIDEO

Xenia este de parere de asemenea ca dragostea trece prin stomac. Iar la intrebarea „Dragostea tine cont de varsta?”, stilista a raspuns: „Cu siguranta dragostea nu tine cont de varsta. Nu neaparat dragostea inseamna sex.”

In cele din urma Bugneac a spus ca nu ar ierta niciodata infidelitatea.

Articole din aceeasi categorie