18.11.2020
Ce muzica asculta Barack Obama, cand era Presedinte

Fostul Presedinte SUA, Barack Obama a facut o lista a melodiilor sale preferate din timpul cand era la Casa Alba

Citeste si :  „O scurta pauza de sport si din nou la munca" Cum se mentine in forma Igor Dodon

Obama a publicat „A Promised Land”, lista alcatuita din melodii care il duc inapoi in acea perioada de timp ametitoare dintre 2008 si 2016, pe cand era seful statului american. El a decis sa posteze aceasta lista, inaintea lansarii cartii sale care va aparea in curand.

„Muzica a jucat intotdeauna un rol important de-a lungul vietii mele - si asta a fost deosebit in timpul presedintiei mele. In timp ce imi recenzam notele inainte de dezbateri, ascultam „My 1st Song” a lui Jay-Z sau „Luck Be a Lady” a lui Frank Sinatra. De-a lungul timpului nostru in Casa Alba, eu si Michelle am invitat artisti precum Stevie Wonder si Gloria Estefan sa organizeze ateliere de dupa-amiaza cu tineri inainte de a sustine un spectacol de seara in East Room. Au existat tot felul de spectacole pe care mi le voi aminti intotdeauna - cum ar fi Beyonce care interpreteaza „At last” pentru primul nostru dans la inaugurarea noastra, Paul McCartney a dansat cu Michelle in camera de est dupa piesa „Michelle” si Bob Dylan imi arunca un ranjet dupa interpretarea piesei „Times They Are a-Changin”. Asadar, in cinstea cartii mele care va aparea, m-am gandit sa adun o lista de redare cu cateva dintre acele melodii. Sper sa va placa. #APromisedLand”, este mesajul lui Barack Obama.

Printre piesele preferate ale fostului Presedinte se numara: „Halo” a lui Beyonce, „Michelle” a lui The Beatles, „Luck be a lady” a lui Frank Sinatra, „Beautiful Day”, U2 si altele.

Citeste si :  Femeile de fier! Cine sunt doamnele care scriu istorie, fiind in fruntea statelor

Surse foto/video: Facebook, Youtube

Articole din aceeasi categorie