01.12.2019
Ce mare s-a facut Tiago, fiul lui Adran Mutu! Tatal organizeaza deja „intreceri” cu al doilea fiu
Adrian Mutu e fericitul tata a patru copii si e mandru de toti.

Tiago, baietelul pe care Adrian il are cu Sandra Mutu va implini anul viitor trei ani. Adrian deja se joaca alaturi de el si chiar organizeaza intreceri la videogames. Asa cum arata si una dintre cele mai recente postari ale acestuia de pe Instagram.

Nu se stie inca daca vreunul dintre cei doi baieti il va urma in fotbal, dar cu siguranta, la fel ca cele doua fete, acestia au castigat la loteria genelor. 

Din casnicia cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un baiat pe nume Mario (16 ani), care locuieste in Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are doua fetite superbe, pe Adriana Lea (13 ani) si Maya Vega (11 ani). Cel mai tanar membru al familiei Mutu este Tiago, baietelul de doi ani si jumatate pe care actuala sotie, Sandra Mutu, i l-a daruit. 

Pe Instagram, Adrian a postat poze unde apare atat Tiago, cat si Mario, care s-a transformat intr-un adolescent de-a dreptul fermecator. 

Adrian Mutu locuieste alaturi de Sandra si de Tiago in Emiratele Arabe Unite, dar tine legatura si cu Mario, si cu cele doua fete, pe care le-a si vizitat in vara lui 2019 in Republica Dominicana. 

De mai bine de un an de zile, Adrian Mutu este antrenor la echipa secunda a lui Al Wahda, dar viseaza ca, in timp, sa faca aceeasi cariera ca antrenor cum a reusit sa isi construiasca in calitate de jucator. Iar obiectivul sau este sa ajunga sa antreneze Fiorentina si sa revina in Europa. 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie