06.02.2024
Ce gust are prima dragoste a Cristinei Pintilie? Interpreta, descusuta de secrete - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost Cristina Pintilie, aceasta a interpretat melodia„Picture of love”.Interpreta a povestit despre concertul simfonic„Sympho Love”care va avea loc pe 14 februarie.

„Piesa a fost creata in 2015 de Alex Calancea, iar versurile au fost scrise de Ana Colesnic. Cu aceasta melodie am participat la etapa Nationala Eurovision 2016. Cantecul are un mesaj puternic, indiferent de situatie sa nu uitam sa pretuim fiecare moment al vietii”,a spus interpreta.

Nu este disponibila nicio descriere pentru fotografie.

Cristina Pintilie a remarcat ca este important sa transmiti un mesaj clar, atunci cand canti. Interpreta admira oamenii care muncesc mult si isi dezvolta abilitatile, un exemplu pentru aceasta sunt artistele: Celine Dion, Maria Lataretu, Mihaela Runceanu si Monica Anghel, cu care va canta pe aceeasi scena.„O apreciez si o iubesc pe Paula Seling, este o artista superba, am admirat-o in calitate de spectator si m-a impresionat pana la lacrimi”, a spus Cristina. 

Intrebata de ce unii artisti sunt invidiosi, interpreta a mentionat:„Relatiile dintre artisti pot fi diferite, important sa eviti unele aluzii si sa le spunem colegilor de breasla ca sunt talentati si fac lucruri frumoase”.

Nu este disponibila nicio descriere pentru fotografie.

Pe 14 februarie va avea loc concertul simfonic„Sympho Love”la Palatul National„Nicolae Sulac"unde vor evolua artistii, Eugen Doga, Mariana Bulicanu, Bogdan Mihai si altii.„Vor fi melodii indragite de public, speram ca o sa organizam un concert fabulos”, a povestit artista.

Cele mai bune voci si talente trec prin „filtrul” ei! Interpreta si  mentorul Cristina Pintilie - despre reprezentatii tarii noastre la  Eurovision, pierderea tatalui si munca de artist pe timpuri grele: „Sunt

Cristina a fost provocata sa raspunda la 5 intrebari. 

Ce gust a avut prima dragoste?„Prima mea dragoste are gust de gradinita”.

Dragostea tine cont de varsta?„Oamenii singuri isi pun limitele, iubirea nu tine cont de varsta, important sa ai curaj”.

Banii nu aduc fericirea, dar intretin iubirea?„Atunci cand ai un om care te inspira sa faci lucruri frumoase, ai mai mult potential si banii incep sa aiba o alta valoare”.

Cea mai mare dragostea care ai simtit-o?„Cea mai mare dragoste sunt pentru copii mei. Baiatul meu mai mic Albert astazi implineste 7 ani si cu aceasta ocazie il felicit si ii doresc un destin frumos”.

Iubirea doare?„Desigur, iubirea nu se defineste doar in raport cu persoana iubita, avem niste asteptari de la oameni si uneori ei ne pot provoca durere”.

Anul 2023 i-a oferit interpretei realizari frumoase„In anul 2023 am adus la bun sfarsit teza mea de doctor in Arte si multumesc tuturor care m-au sustinut”, a spus Cristina.

Nu este disponibila nicio descriere pentru fotografie.
Articole din aceeasi categorie