12.02.2024
Ce gust are iubirea Cristinei Scarlat si cum va sarbatori Ziua Indragostitilor - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata Cristina Scarlat. Interpreta a oferit detalii despre concertul simfonic„Sympho Love”care va avea loc pe data de 14 februarie.

Pe data de 14 februarie, pe scena Palatului National„Nicolae Sulac”,Cristina Scarlat va evolua alaturi de artisti faimosi din Romania si Republica Moldova, la concertul simfonic de muzica elitista„Sympho Love”.

„Concertul acesta este important si scump pentru mine. Oamenii care sunt implicati in acest proiect isi iubesc cu adevarat munca si o fac cu daruire. In prezent, nu e simplu sa vinzi bilete la un concert care aduce valoare, dar aceste persoane depun atat de mult suflet sa promoveze ceva frumos si valoros in tara noastra. Am un mare respect si o admiratie profunda pentru Dumitru Carciumaru, care e foarte selectiv si exigent. Este un dirijor care poate simti cu adevarat valoarea artistului”,a spus interpreta.

Pentru concertul„Sympho Love”,Cristina a apelat la un atelier de croitorie si va opta pentru o rochie. Interpreta prefera sa aiba mai putine haine in garderoba, dar in schimb sa fie noi si calitative. 

Artista este in proces sa inceapa un stil de viata sanatos:„Daca adaug cateva kilograme se observa imediat. Cu trecerea anilor este necesar sa consumam tot mai putine alimente”.

Intrebata cum va sarbatori„Ziua indragostitilor”,Cristina a spus:„Toate sarbatorile s-au transformat in marketing, prea tare ne complicam si ne concentram pe lucrurile materiale. Ziua de 14  februarie pentru mine este un prilej sa ofer multa iubire pe scena Palatului National „Nicolae Sulac”, alaturi de colegii mei indragiti”,a mentionat artista.  

Cristina a fost provocata sa raspunda la 6 intrebari.

Ce gust are dragoste?„Dulce amarui”.

Banii nu aduc fericirea, dar intretin iubirea?„Absolut, banii sunt un argument serios pentru un barbat si   reprezinta o necesitate vitala”.

Cea mai mare dragostea care ai simtit-o?„Cea mai mare dragoste o simt pentru copii mei, parinti, frati si partenerii de viata?”.

Cum se simte iubirea?„Cu sufletul”.

Iubirea trebuie sa doara?„Nu ar trebui, dar doare”.

Cat dureaza iubirea?„Eu am avut o relatie de 18 ani si aceasta dragoste se transforma in timp, dar nu trece. Dar daca iubire adevarata nu este, ea se stinge foarte repede”.

Articole din aceeasi categorie