15.10.2020
Cati bani se fac pe Tik Tok? Ei sunt tinerii care fac milioane pe retelele de socializare

Editia rusa a revistei Forbes a realizat primul clasament al celor mai bine platite vedete din Rusia de pe TikTok. Majoritatea participantilor au aproximativ 20 de ani. 

Citeste si :  Anna Lesko, dans foarte sexy pentru Tik Tok! Cum s-a distrat vedeta inainte de a intra in Ferma

Liderul in acest top este tanarul, in varsta de 22 de ani, originar din Uzbekistan, Rakhim Abramov. El e un tanar blogger cu o armata de 9,5 milioane de urmaritori. Pe langa faptul ca filmeaza videouri, el este si un cantaret, fiind cunoscut de tineri si pentru piesa sa, „Fendi”. Intr-un an el a castigat 10,47 milioane de ruble.

Pe locul doi s-a situat Dina Saeva, in varsta de 21 de ani, care a crescut intr-o familie religioasa saraca din Dushanbe. Datorita contractelor de publicitate cu Coca-Cola, Dolce & Gabbana si alte marci cunoscute, Dina, al carui cont de TikTok are 16,4 milioane de abonati, a reusit sa-si creasca averea la 4,93 milioane de ruble.

Putin in spatele Dinei se afla Aleksey Savko, in varsta de 23 de ani, din Belarus. Bloggerul, inaltimea caruia este de 136 de centimetri, din cauza unor abateri in dezvoltarea fizica, a castigat 4,81 milioane de ruble intr-un an. Aleksey, al carui public este de 6,5 milioane de abonati, si-a crescut averea participand la reclame pentru Uber, Sberbank, MegaFon si alte companii mari.

Pe locul patru s-a clasat Yulia Gavrilina, in varsta de 18 ani, mai cunoscuta sub numele de Yulka Shpulka. Anul acesta a castigat 3,32 milioane de ruble. 

In spatele ei in clasament se afla Valya Karnaval, tanara de 18 ani, care a devenit faimoasa printre scolari pentru piesa sa virala „Психушка”. Venitul ei anual a fost de 3,21 milioane de ruble.

Topul cinci este inchis de Danya Milokhin, in varsta de 18 ani. Datorita piesei inregistrate despre autoizolarea numita „Я дома” si a contractelor de publicitate profitabile, tanarul care a crescut intr-un orfelinat a castigat 2,87 milioane de ruble.

Iata lista completa a celor mai bine platiti bloggeri din Rusia, de pe TikTok, potrivit Forbes:

1. Rakhim Abramov, 22 de ani Urmaritori: 9,5 milioane; Venit: 10,47 milioane de ruble

2. Dina Saeva, 21 de ani Urmaritori: 16,4 milioane; Venit: 4,93 milioane de ruble

3. Alexey Savko, 23 de ani Urmaritori: 6,5 milioane; Venit: 4,81 milioane de ruble

4. Yulia Gavrilina, 18 ani Urmaritori: 7,2 milioane; Venit: 3,32 milioane de ruble

5. Valya Karnaval, 18 ani Urmaritori: 9,1 milioane; Venit: 3,21 milioane de ruble

6. Danya Milokhin, 18 ani Urmaritori: 8,6 milioane; Venit: 2,87 milioane de ruble

7. Kirill si Artem Verzakov, 23 de ani Urmaritori: 6,9 milioane; Venit: 2,56 milioane de ruble

8. Anna Kalashnik, 24 de ani Urmaritori: 4,7 milioane; Venit: 2 milioane de ruble

9. Anya Pokrov, 23 de ani Urmaritori: 7,1 milioane; Venit: 1,92 milioane de ruble

10. Diana Astaire, 20 de ani Urmaritori: 6,5 milioane; Venit: 1,44 milioane de ruble

Forbes.ru a inceput sa raporteze pentru prima data despre Tiktokerii populari anul trecut. Astazi, platforma chinezeasca pentru videoclipuri scurte este foarte apreciata de tineri. Aplicatia a depasit popularitatea Instagramului in 2020, cu peste 2 miliarde de descarcari.

Citeste si :  Fetita Antoniei are cei mai frumosi ochi de pe Tik Tok! Promite sa fie mai frumoasa si decat mama ei

Surse foto/video: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie