01.08.2020
Cati bani ia Aura pentru un program muzical de 45-50 de minute. Interpreta a facut publica suma

Aura este, cu siguranta, una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste de la noi.

Daca erai curioasa sa afli cam cat ar trebui sa scoti din buzunar pentru a te bucura de talentrul ei, acum iti poti satisface curiozitatea. Intr-un interviu realizat de vloggerul Dorin Galben, Aura a vorbit despre sumele pe care le incaseaza pentru evolutiile sale in cadrul unor evenimente.

Astfel, pentru un program muzical de 45-50 de minute, artista incaseaza o suma de pana la 500 de euro. Bineinteles, depinde foarte mult si de locatia evenimentului, odata ce evolutiile in afara tarii presupun drumuri si timp in plus, si pretul este unul mai mare.

„Eu am un onorariu pe care il am deja de vreo 10 ani. E acelasi onorariu. Nici nu l-am marit, nici nu l-am micsorat. E de la 350 pana la 400 de euro, in functie de unde evoluez. Daca e in oras, e 350, daca e in afara orasului e vorba si de transport si poate fi si la 400, dar nu e mai mare. Mai mare poate fi, doar de sa fie peste hotarele tarii, cum ar fi in Romania sau in diaspora. Acolo taxele sunt mai mari fiindca este si drum. Aici, scapi niste oferte, fiindca esti acolo si atunci cumva compensezi treaba asta.”

 Urmareste intregul interviu al Aurei in videoul ce urmeaza:

 

 

Surse foto/video: Google.com, Facebook.com,YouTube.com

Articole din aceeasi categorie