03.05.2021
Catherine-Zeta Jones, o mama grijulie. Isi verifica fiul la facultate daca a mancat

Catherine-Zeta Jones zice ca e o mama asa de grijulie, incat verifica la sange daca fiul ei mananca de cand a plecat la universitate.

Catherine-Zeta Jones (51 de ani) zice ca e o mama asa de grijulie, incat verifica la sange daca fiul ei mananca de cand a plecat la universitate. Ea are mare grija de cei doi copii pe care ii are impreuna cu Michael Douglas (76 de ani), desi acum sunt mari. Dylan, care e deja la universitate, are 20 ani. Fiica lor, Carys, are 18 ani, si urmeaza sa plece si ea la universitate la sfarsitul verii viitoare. Actrita spune ca se pregateste de ani de zile cu ideea ca vor pleca din cuibul parintesc. ”Mi-e tot timpul teama pentru copiii mei. Sa stiu ca nu mai sunt sub acoperis cu mine e o adevarata tortura”, a marturisit vedeta recent.

Copiii se vor face actori

Catherine-Zeta Jones zice ca amandoi copiii sai se vor face actori pana la urma. Dylan Zeta Douglas a aparut in doua emisiuni TV, ”Phineas si Ferb” si ”Formula 1: BBC Sport”. Desi cei doi inca se concentreaza pe scoala si inca nu si-au facut debutul pe ”marele ecran”, orizonturile lor sunt promitatoare. Parintii au grija sa-i duca la teatru si, in fiecare vara, in tabere de actorie. Carys Zeta Douglas este mezina familiei si singura fiica a lui Michael. Pe langa cateva aparitii in emisiuni de televiziune precum ”Extra” si ”Entertainment Tonight”, Carys si-a facut debutul si in lumea modei. Deja lucreaza cu diverse case de moda importante, precum Michael Kors, si a aparut pe coperta revistei ”Town and Country”.

Articole din aceeasi categorie