04.12.2019
Cate interventii estetice are sotia lui Stefan Banica Jr., Lavinia Parva: „Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare data"
Dupa ce a devenit mamica, Lavinia Parva si-a revenit extrem de repede, desi in timpul sarcinii s-a rotunjit vizibil. Pentru ca multi au acuzat-o ca si-a imbunatatit imaginea cu operatii estetice, sotia lui Stefan Banica le-a dat replica imediat.

De o jumatate de an, Lavinia Parva este cat se poate de fericita – artista a devenit mamica unui baietel adorabil si a reusit in timp destul de scurt sa revina la formele perfecte, care au consacrat-o. Artista a implinit recent 35 de ani, insa arata mai bine ca niciodata. Unii dintre urmaritorii sai de pe conturile de socializare i-au reprosat insa ca a cam exagerat cu infrumusetarea, insinuand ca Lavinia a apelat la operatii estetice.

dinsta

Dupa ce fanii au observat o schimbare la forma buzelor, dar si a sprancenelor artistei, Lavinia Parva a simtit nevoia sa transeze lucrurile, mentionand ca nu a apelat la bisturiul chirurgului, ci doar la interventii minim invazive.

dinsta

„In general nu simt nevoia sa ma justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, desi citesc si aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Insa pentru ca am primit foarte multe intrebari, ma simt obligata fata de oamenii care ma apreciaza si sunt alaturi de mine sa explic aceasta schimbare de imagine! In primul rand, nu mi-am facut si nu am nicio operatie estetica!!!! Cand va fi nevoie si medicul specialist va considera ca trebuie, poate o voi face! Insa, pentru moment, sunt intr-un program de remodelare si rejuvenare faciala+corporala, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare data! In al 2-lea rand, mentionez ca, tot la indicatiile specialistului, am facut o remodelare si hidratare de buze, de care sunt foarte multumita! Procedura este minim invaziva, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, imi iubesc corpul si iubesc frumusetea! Consider ca a avea grija de tine este un simt pe care orice femeie ar trebui sa il detina! Imi place sa ma vad frumoasa si imi place ca lumea sa vada acelasi lucru!”, a scris Lavinia Parva pe contul ei de Instagram.

dinsta

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie