12.10.2019
Catalin Botezatu, prima aparitie publica dupa ce s-a operat. Cand revine designerul la TV
Prima aparitie publica a lui Catalin Botezatu dupa ce a suferit o interventie! Creatorul de moda si-a revenit, se simte bine, dar este in perioada de recuperare. Este cu zambetul pe buze!

Catalin Botezatu, dupa perioada dificila prin care a trecut, a aparut la TV, in emisiunea lui Teo TRandafir de la Kanal D. Acesta a anuntat ca nu se lasa de moda, nici de televiziune, va face in continuare ce ii place.

Este slabit, dar are ambitie si speranta ca totul va fi bine.

„Acum bine, sper sa fie si mai bine, sunt in perioada de recuperare, am zis sa nu ratez emisiunea asta. M-am saturat in primul rand de barfe si o sa fiu scurt. Nu, n-am renuntat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe pana la capat. Sunt aici, la televiziunea unde eu ma simt cel mai bine si careia ii multumesc foarte tare pentru ca pe aceasta perioada lunga a avut grija de mine.”, a spus Catalin Botezatu.

In urma ceva timp, Catalin Botezatu a trecut printr-o operatie de sase ore, extrem de grea, in urma careia medicii turci i-au extirpat jumatate de colon si i-au facut chimioterapie hipertermica, o procedura prin care au indepartat orice risc de extindere a infectiei in organism, dupa ce i se depistase o tumora canceroasa. Refacerea este un pic mai dificila pentru Bote pentru ca operatia a venit si pe fondul unor probleme mai vechi de sanatate si destul de grave. Designerul are cinci stenturi la inima.

Catalin Botezatu si-a facut deja testamentul: „Totul este scris!'. Cum si-a impartit designerul averea

In urma cu cativa ani, despre Catalin Botezatu s-a scris ca este mai bogat decat Irinel Columbeanu, averea sa ridicandu-se la 100 de milioane de euro. Adevarat sau nu, cert este ca designerul a afisat intotdeauna un stil de viata luxos, chiar daca nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre banii lui. Bote nu se fereste sa recunoasa faptul ca si-a scris deja testamentul, iar averea a fost impartita cum a considerat de cuviinta. 

Articole din aceeasi categorie