07.11.2019
Catalin Botezatu a slabit considerabil. Dupa cele 12 kilograme pierdute dupa operatia la colon, designerul a apelat iarasi la ajutorul medicului
Dupa operatia suferita la colon, Catalin Botezatu a trecut prin clipe grele, in ultimele luni slabind in jur de 14 kilograme. Designerul isi revine incet, incet, dar boala a lasat semne asupra aspectului fizic. Catalin a apelat la medicul pentru a face o interventie estetica.

Catalin Botezatu a trecut prin clipe foarte grele in ultimele luni, dupa ce a descoperit ca are serioase probleme de sanatate. Dupa ce a facut o operatie la colon, in urma careia a fost extirpata o tumora canceroasa, designerul se simte acum din ce in ce mai bine.

Boala a lasat insa urme vizibile, Catalin Botezatu slabind 14 kilograme in doar cateva luni. Mereu atent la imaginea sa, designerul nu a stat prea mult pe ganduri si a calcat pragul medicului pentru a face o interventie estetica menita sa-i intinereasca fata.

„Am slabit in ultima perioada destul de mult, iar acest lucru si-a pus amprenta si asupra fetei. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce solutii am avea, care sa ofere rezultate foarte bune, rapid, si sa fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, pentru ca este o procedura minim-invaziva, bazata pe un cocktail de vitamine si plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai facut in trecut si stiu ce rezultate excelente are. Am obtinut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedura. In cateva zile fata va arata mult mai bine si ridurile de expresie se vor atenua”, a spus Catalin Botezatu.

Desi a trecut prin momente extrem de dificile si, momentan, nu este in cea mai buna forma, Catalin Botezatu se recupereaza pe zi ce trece. Designerul spune ca a realizat, in sfarsit, ca cea mai importanta este sanatatea.

„Nu sunt in forma cea mai buna. Chiar ma uit asa la mine si imi fac poze si vreau sa postez, dar nu arat bine. Am slabit 12 kilograme. Nu sunt asa cum vreau sa fiu. Nu mai am aceeasi putere. Mi-am dat seama ca cea mai importanta e sanatatea”, a relatat designerul in cadrul unei emisiuni televizate din Romania.

Surse foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie