15.05.2024
Cât de mult seamănă prințesa Charlotte cu tatăl ei, prințul William, când era mic. Imaginile care vorbesc de la sine

Asemănarea dintre ei este izbitoare. Prințesa Charlotte este leită tatăl ei, în imagini cu prințul William de când acesta era mic. Chiar și el a rămas uimit de o fotografie anume, pe care a văzut-o în urmă cu patru ani în timpul unei vizite în Bradford. „Sunt eu? Nu-i așa că pare Charlotte”, a reacționat el uimit.

Cu zâmbetul ei poznaș și fețele simpatice pe care le face atunci când încearcă să-i țină în frâu pe cei doi frați ai ei, mai ales pe haiosul Louis, prințesa Charlotte a cucerit deja inimile britanicilor.

Charlotte se transformă tot mai mult, pe măsură ce timpul trece, în imaginea părinților ei, prințul și prințesa de Wales. Fizic însă, puștoaica ce tocmai a împlinit nouă ani în mai, seamănă foarte mult cu tatăl ei. Imaginile cu William la vârsta lui Charlotte vorbesc de la sine.

Princess Charlotte 6th birthday, Norfolk, UK - 01 May 2021
Royalty - Royal Christmas Day Service - Windsor

O fotografie anume i-a atras atenția chiar și moștenitorului tronului britanic.

În timpul unei vizite regale, la Khidmat Centre, în Bradford, în 2020, William a confundat o poză cu el crezând că e fiica sa.  

„Acolo sunt eu? Nu seamănă cu Charlotte? Nu seamănă cu Charlotte? Eu sunt? Oh, Doamne. Eu sunt? Seamănă exact cu Charlotte. E incredibil. Nu am mai văzut asta până acum. Ce asemănare izbitoare”, a reacționat el surprins.

Articole din aceeasi categorie