22.01.2021
Cat de importante sunt ciferele in viata ta? Eduard Agachi, numerolog: „Sunt niste caracteristici pe care le avem, care ne definesc si pe care nu le mai putem schimba niciodata”

Fiecare dintre noi ne-am nascut la o anumita ora, data, avem o cifra norocoasa si un numar la masina. Aceste lucruri, in planul cosmic, nu sunt deloc intamplatoare. Daca stim insemnatatea cifrelor din viata noastra, putem lua decizii intelepte.

Citeste si :  Horoscopul chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal vine cu realizari importante, munca multa si visuri implinite

Contactat de echipa O Seara Perfecta, numerologul Eduard Agachi a vorbit despre importanta cifrelor.  „Ne aflam ca la un inceput de nou drum. S-a finalizat ceva, de curand si o luam de la capat. E o noua era. Orice inceput bun va aduce cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, acolo unde ne dorim. Am recomandat intotdeauna momentul acesta de inceput, ca omul mai degraba sa se relaxeze un pic, sa se odihneasca, sa faca ordine, sa-si puna gandurile in ordine si sa clarifice destinatia catre care doreste cu adevarat sa se indrepte si sa ajunga.”

Cat despre importanta datei, lunii si anul nasterii, Eduard spune: „Printre altele, ne putem descoperi pe noi, cu ajutorul lor. Sunt pana la urma niste caracteristici pe care le avem, care ne definesc si pe care nu le mai putem schimba niciodata. S-a intamplat o singura data. Nasterea noastra nu se va schimba niciodata. Cu asta ramanem, cu asta mergem mai departe. Fiecare cifra, fiecare zi in parte are insemnatatea ei personala, dincolo de ceea ce facem noi.”

Priveste interviul in intregime si afla ce inseamna fiecare cifra in parte si ziua in care te-ai nascut.

Citeste si :  Cum prevenim cancerul de col uterin. Sfatul medicului, Ana Josan: „Cel mai frecvent si mai deranjant ar fi sangerarile de contact.”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie