27.06.2020
Cat de frumoasa poate fi! Interpreta Diana Brescan - intr-un costum de baie sexy

Diana Brescan este una dintre cele mai frumoase, stilate si talentate vedete din showbizul moldovenesc.

Citeste si :  I-a cucerit inima! Interpreta Diana Brescan: „Gata! Eu m-am indragostit”

Ea isi bucura regulat urmaritorii de pe Instagram cu imagini ce surprind fragmente din viata ei privata. De aceasta data, cantareata a publicat o fotografie fierbinte de tot.

In poza tanara poarta  un costum de baie rosu, din doua piese, care ii pune in valoare silueta supla si formele de invidiat.

„Am vazut ca va place !!! Ok, o postez si pe asta...”, a scris ea in descrierea imaginii.

Se pare ca a avut dreptate, odata ce internautii s-au grabit sa aprecieze postarea si sa o complimenteze pe interpreta, exprimandu-si admiratia in sectiunea destinata comentariilor.

Nu este pentru prima oara cand Diana posteaza fotografii in care apare in astfel de ipostaze provocatoare. In ultima vreme, artista este foarte darnica la astfel de gesturi si isi surpinde internautii de fiecare data cand isi propune.

 

Cantareata Diana Brescan s-a afirmat pe piata muzicala acum 13 ani, cand a participat pentru prima data la concertul „Doua inimi gemene”. Apoi tanara a devenit celebra datorita prestatiilor sale pe scenele de la „X Factor” si „Vocea Romaniei”. Acum interpreta isi are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Citeste si :  Fotografie rara cu Alla Pugaciova in costum de baie. Cum arata primadona estradei rusesti 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie