28.07.2020
Cat de frumoasa poate fi! Cleopatra Stratan a pozat in costum de baie

In ultima perioada, Cleopatra Stratan isi bucura regulat urmaritorii de pe Instagram cu postari care suprind momente din viata ei privata.

Se pare ca tanara interpreta traieste o frumoasa poveste de dragote si vrea sa impartaseasca cu cat mai multa lume fericirea ei.

De curant, ea a publicat pe pagina sa de Instagram, cateva fotografii mai deosebite. Nu, de data aceasta, nu e vorba de poze cu iubitul ei, Edward Sanda. In imagini, Cleo apare la piscina, in costum de baie. „E prima mea baie in piscina anul asta...abia asteptam!”, a scris ea in descrierea postarii.

Probabil ca interpreta ar fi avut alte planuri, dar din cauza pandemiei de COVID-19 si a restrictiilor impuse de autoritati pentru a impiedica raspandirea noului tip de coronavirus, a trebuit sa gaseasca alternative unei escapade la mare.

Admiratorii Cleopatrei nu s-au lasat mult asteptati si au „navalit” cu aprecieri si complimete la adresa artistei lor preferate: „Cleopatra, ce bine arati, sexi in costum de baie la piscina. Bravo! Te pup frumoaso.”; „Cute”; „Esti superba! Te ador!”, au scrie acestia.

Cleopatra Stratan a cunoscut celebritatea la doar 3 ani, atunci cand a reusit sa intre si in Cartea Recordurilor. Acum, la 17 ani continua sa ne cucereasca cu frumusetea, carisma si talentul ei incontestabil.

Cleopatra si cantaretul din Romania, Edward Sanda, au devenit un cuplu si si-au dat seama ca sunt perfecti unul pentru celalalt in luna februarie a acestui an. „Ne-am revazut mai mult la inceputul acestui an si din februarie am decis sa fim impreuna. Insa pana acum nu am petrecut asa mult timp impreuna, pentru ca a inceput starea de urgenta, iar Cleopatra a ramas la Chisinau si nu a mai putut veni”, povestea Edward mai demult.

Surse foto: Google.com, intragram.com

 

Articole din aceeasi categorie