29.04.2023
Cat de frumoasa este fiica lui John Travolta. Cum arata Ella Bleu la 23 de ani - FOTO

Singura fiica a lui John Travolta a implinit la inceputul lunii aprilie 23 de ani. Ea este considerata una dintre cele mai frumoase tinere actrite de la Hollywood. 

Blake Lively, aparitie spectaculoasa la 2 luni de la nastere. Ce tinute au purtat vedetele la un eveniment Tiffany - FOTO

Ella Bleu Travolta a aparut prima data intr-un film la varsta de 9 ani. Ea a jucat in „Old Dogs” (2009), alaturi de parintii ei, John Travolta si Kelly Preston.

Kiss FM - Ella Bleu, fata actorului John Travolta, a lansat prima ei piesă,  „Dizzy”

In adolescenta, Ella refuza sa apara in public, rusinandu-se de corpul ei. Fata s-a luptat cu kilogramele in plus. In incercarea de a slabi, ea a inceput un blog, in care si-a spus povestea transformarii ei prin dieta si sport. Cu trecerea timpului, Ella Bleu s-a transformat intr-o domnisoara superba. In prezent, mai multe reviste de peste Ocean scriu despre ea ca se numara printre cele mai frumoase si elegante prezente feminine de la Hollywood. 

Ella Bleu, la hija de John Travolta cautiva al debutar como cantante | La  Verdad Noticias

Ella are un frate, pe nume Benjamin, in varsta de 12 ani. 

Sarbatoare mare in familia actorului Emilian Cretu. Nepotica lui este omagiata! Vezi de ce surprize a avut parte Lavinia - FOTO/VIDEO

Mama copiilor lui John Travolta, Kelly Preston, avea doar 57 de ani cand a murit de cancer la san in 2020. 

Ella Bleu, la hija de John Travolta que ha tenido una vida triste | De10

„John inca se considera casatorit si spune ca ii va ramane loial lui Kelly pana in ziua in care va muri", a dezvaluit o sursa apropiata actorului. „Nu intentioneaza sa iasa la intalniri. Este trist, dar, in esenta, a facut un juramant pentru tot restul vietii sale”.

Suma halucinanta pentru care s-au vandut pantalonii lui Freddie Mercury - FOTO

Articole din aceeasi categorie