01.04.2024
Cât costă să faci o nuntă în 2024? Iulia Sanduța te ajută la capitolul tendințe și recomandări - VIDEO

În fiecare an, tendințele în materie de nunți se schimbă și evoluează. Culorile aprinse, decorul îndrăzneț și locațiile neobișnuite sunt doar câteva idei pe care viitorii miri le pot aborda pentru a sărbători momentul lor unic. Care sunt tendințele din acest an, dar și care ar fi bugetul minim pentru o nuntă ca în povești.

Iulia Sanduța te ajută cu câteva idei pentru ce mai importantă zi din viața a doi tineri: „Nunțile în 2024 dictează o paletă variată de tendințe și asta o să ofere mai mult cuplurilor să-și exprime personalitatea, individualitatea, atât prin nuanțele ales, prin culori, cât și prin stilistica evenimentelor. Daca vorbim despre culori, atunci vor fi actuale cele mai colorate culori, mai luminoase. Și nunțile monocrome o să fie foarte actuale, astfel toată nunta să fie într-o singură culoare, dar aceasta să aibă mai multe nuanțe, dar să nu fie o disonanță foarte mare între culori”.

Tot mai multe cupluri tind să sărbătorească una dintre cele mai importante zile din viața lor într-un mod unic.

„Tinerii aleg nu doar restaurante tipice cu care ne-am obișnuit deja, dar de exemplu clădiri industriale și un stil graffiti sau o nuntă în aer liber, în câmpii, în livezi. Culoarea albă rămâne totuși una clasică și o alegere foarte bună, dar s-a schimbat stilul rochiilor. Miresele mele mai mult optează pentru modele mai interesante ca silistică, ca formă, ca accesorii, ca coafură și desigur sunt șimirese care optează pentru rochii care bat spre roz”.

Dacă îți dorești o nuntă memorabilă în anul 2024, va trebui să alegi un decor care să reprezinte pasiunile si interesele voastre de cuplu.

„Atunci când alegeți decorul vă îndemn pe toți să fiți curajoși pentru că în 2024 este păcat să alegi culoarea alb-verde, deoarece anul ăsta poți să faci tot ce-ți dorești”.

În ultimul timp, cuplurile își planifică nunta fara a ține cont de multe tradiții.

„S-a modernizat ca organizarea evenimentului, de exemplu întâmpinarea oaspeților, foarte mulți miri vin la sală, dar nu apar câteva ore. Mirii sunt undeva într-o cameră unde servesc o cupă de șampanie și ascultă muzică”.

Iulia Sanduța a dezvăluit câți bani ar trebui să scoată tinerii din buzunar, pentru o nunta modesta, dar cu gust.

„Dacă vorbim despre decor, până la 2000 euro, ai putea să te încadrezi cu un decor fain, drăguț, care ar include atât decorul, cât și zona de întâmpinare. Organizarea nunților costă aproximativ 20 de mii de lei, poate fi și serviciul mai ieftin, însă totul poate depinde de mărimea petrecerii, pentru că dacaă este une veniment de 50 de persoane, desigur că prețul e mai mic. Bărbații noștri sunt gentili, ei știu că femeile au un gust gentil mult mai accentuat și tot timpul sunt alături de ele”.

Lipsa de timp ne dă târcoale în fiecare zi, iar un wedding planner ne poate ajuta.

„Un wedding planner îți poate oferi reduceri. Sunt săli care se rezervează cu doi ani înainte sau mai mult de atât prestatori buni, buni și decrul este un serviciu care se contractează cu un an, un an jumătate înainte”.

Articole din aceeasi categorie