15.08.2019
Casa in care a murit George Michael s-a vandut cu 3,4 milioane de lire sterline
Casa cantaretului George Michael, care a decedat in ziua de Craciun la doar 53 de ani, a ajuns la un cuplu care nu si-a declarat identitatea.

Conacul s-a vandut cu 3,4 milioane de lire sterline. Vila din Oxfordshire, Anglia, in care a fost gasit mort in 2016 superstarul George Michael, se afla in Goring-on-Thames, un satuc de nici 9 kilometri, la est de Londra. Cei doi cumparatori s-au mutat acum doua saptamani si pledeaza pentru intimitatea si linistea lor.

Casa lui George Michael a fost vanduta recent. Vila a fost indragita profund de canaretul milionar, pe care a transformat-o intr-un camin intim cu iubitul sau, Fadi Fawaz (46 ani), cu care si-a petrecut ultimii ani din viata. Timp de patru ani au avut o relatie pana ce moartea i-a despartit. Cei doi necunoscuti care au investit in imobil nu s-au speriat la gandul ca, dupa cum spun vecinii, spiritul lui Michael bantuie incaperile cu lemn vechi din secolul 16.

Casa in care a murit George Michael, cumparata de un cuplu:

George, care stransese o avere de 200 de milioane de dolari pana la momentul mortii sale, a iubit acea casa pentru singuratatea si siguranta pe care i-o oferea. Chiar atat de mult incat in 2004 s-a filmat pentru Oprah Winfrey, mediatoarea TV americana, sa ii arate „cuibusorul lui de nebunii”. Fanii au facut eforturi sustinute, precum petitii si presiuni asupra familiei, pentru ca vila, care dateaza din secolul 16, sa fie transformata intr-un muzeu memorial. Familia, pe de alta parte, se ruga de fani sa nu mai lase poze si flori in fata proprietatii.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie