10.06.2021
Carla's Dreams: „In ultimul an nu am facut muzica, ma bucur ca am facut pauza”

Dupa ce a disparut pe o perioada de timp de pe scena si din lumina reflectoarelor, Carla's Dreams revine. Insa il vei vedea deja in calitate de jurat la noul proiect marca PRO TV Romania, „Superstar Romania”.

Despre acest prim sezon, Carla’s Dreams declara ca „este sansa unora de a da sansa altora, in speranta ca altii vor fi mai buni decat unii. Si sper asa sa se intample”. 

Intr-un interviu oferit pentru click.ro, Carla's Dreams spune: „Deocamdata ma simt bine la masa juratilor de la SuperStar Romania. Acest format este o provocare pentru mine. Din pacate, nu ma cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din acelasi domeniu, nu suntem amici sau cunoscuti. In ultimul an nu am facut muzica, ma bucur ca am facut pauza. Nu am zis «Da» din prima atunci cand am primit propunerea din partea Pro TV, pentru ca nu eram sigur ca vreau sa fac acest proiect. Apoi m-au convins si iata-ma aici."

In urma cu cinci luni, Carla's Dreams a lansat piesa Simplu si Usor care a acumulat aproape opt milioane de vizualizari pe Youtube.

Citeste si :  Smiley e innebunit dupa fiica sa si isi doreste deja sa faca o piesa cu ea. „Nu pierd nici o baita a Josephinei”

Surse video/foto: Youtube, Instagram

Articole din aceeasi categorie