29.05.2023
Carla’s Dreams, despre Satoshi! Ce a povestit interpretul in direct la radio: „Eu nu stiu cum a scris el asta, dar...” - VIDEO

Dupa ce au lansat prima lor piesa in comun, Carla’s Dreams si Satoshi au fost invitati in cadrul unui interviu la un post de radio din Romania.

In cadrul interviului, Carla’s Dreams a mentionat: „Eu nu stiu cum a scris el asta, dar pe mine m-a ranit si am ascultat-o si in masina. Da, mi-as fi dorit sa o scriu eu. Eu o sa mai am ocazii si sunt singur ca el la fel. Eu am auzit refrenul si asta a fost... ca un ciocan in frunte”.

De asemenea, si Satoshi a venit cu un mesaj pentru Carla’s in cadrul interviului.

„Multumesc proiectului Carla’s Dreams pentru ca au creat un precedent care a functionat si care ne-a dat noua, celor care vin din spate, atata credinta si atata dorinta de a nu renunta. Pana la Carla’s muzica era doar la Palatul National si la Radio Plai.”, a spus tanarul interpret.

„Ma inchin cu modestie. Multumesc frumos.”, i-a raspuns Carla’s Dreams lui Satoshi.

Dianna Rotaru - zi de nastere de neuitat! Vezi ce petrecere deosebita a avut interpreta, dar si ce vedete au fost prezente la eveniment: „Am primit cele mai frumoase emotii” - FOTO/VIDEO

Vezi interviul integral mai jos:

Satoshi sau Vlad Sabajuc, este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Diana Stoica - de un an sotie! Vezi ce a publicat interpreta pe Instagram - VIDEO

Articole din aceeasi categorie