03.01.2024
Carla's Dreams a emotionat publicul din Piata Marii Adunari Nationale in seara de Revelion! Care a fost mesajul interpretului - VIDEO

In seara de Revelion, Carla's Dreams a cantat acasa, interpretul a avut si un mesaj emotionant.Vezi in articolul de mai jos ce a spus interpretul.

In seara de Revelion, Carla's Dreams a avut un concert in Piata Marii Adunari Nationale, iar inainte de a canta acesta a tinut un discurs care i-a emotionat pe toti fanii interpretului.

Carla's Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip - B1TV.ro

In mediul online a aparut secventa video cu Carla's, unde acesta spunea: „Cu pasaport albastru sau simplu apartid/ Cu masca de culoare sau fara de partid/ La gazda sau acasa/ De la oras sau sat/ Inalt si blond cu ochi albastri sau mai josut, bronzat/ Sarac, bogat, somer sau muncitor/ Un creator in sine sau fals si impostor/ Scolit sau fara carte, viteaz sau mai fricos/ Isteric sau ce rabda cutitul pan-la os/ La 70 de ani sau tineri din punct md, punct ro sau punct com/ Noi toti zambim si plangem liberi, sub denumirea om”.

Reactiile fanilor din mediul online a fost una foarte activa, iar in sectiunea comentarii mesajele in care isi exprima gandurile au curs siroaie.

Carla's Dreams este un interpret din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Câți ani are, de fapt, solistul de la Carla's Dream? Declarația uimitoare a  artistului - TVmania.ro
Carla's Dreams – Cristina Ionescu
Articole din aceeasi categorie