25.05.2024
Carla Munteanu, eleva de 15 ani de la Românii au Talent, care își tranformă emoțiile într-un dans formidabil. Dragoș Bucur: „Cred că ai ales o temă foarte prezentă în viețile adolescenților” - VIDEO

Și-a pus toate trăirile într-un dans formidabil și a reușit să ridice publicul în picioare. Carla Munteanu demonstrează că prin multă muncă și dăruire se poate ajunge la stele.

​Cine este Carla Munteanu de la Românii au talent 2024

Carla Munteanu are 15 ani, este pasionată de breakdance și a devenit o prezență remarcabilă în lumea dansului. Participând atât la concursuri naționale, cât și internaționale, ea și-a demonstrat talentul și determinarea.
​Carla este campioană națională la breakdance în categoria sa de vârstă și face parte și din lotul național al României. Ea reprezintă țara la campionatele europene și mondiale, undeși-a pus în valoare abilitățile și pasiunea pentru dans. Dacă ar câștiga premiul cel mare, Carla ar folosi o parte din bani pentru a ajuta tinerii nevoiași. De asemenea, ar investi în continuarea perfecționării sale ca breakdancer, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea acestei arte impresionante.

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Ei sunt cei șase concurenți care intră în Marea Finală a sezonului 14

În semifinala 2, Carla Munteanu a pus în scenă un dans contemporan cum rar îți este dat să vezi. Juriul a avut numai cuvinte de laudă: 

Dragoș: „Cred că ai ales o temă foarte prezentă în viețile adolescenților. Momentul are grație, are mesaj, are putere”.

Andi: „Dincolo de mesaj, să știi că dansezi extraordinar”.

Andra: „Mi-aș dori să-ți ofer Golden Buzz. Spectacolul pe care ni l-ai oferit a fost fenomenal”.

Articole din aceeasi categorie